Contacontes, música i signatures de llibres a Galatea Reus aquest cap de setmana

La llibreria reusenca acull quatre esdeveniments per a tots els públics

La llibreria reusenca ofereix quatre esdeveniments entre els dies 30 de març i el 6 d'abril. Comptaran amb la presència d'alguns professionals del món de l'escriptura, actuacions musicals i de lectures per part d'un professional de l'art dramàtic, entre altres. Així doncs, la Galatea de Reus es prepara per oferir a tots aquells que desitgin gaudir de les jornades unes presentacions d'allò més singulars. Totes aquestes se celebraran al carrer Jesús, 5-7 de Reus.

L'escriptora Lucia Bellido signarà els seus exemplars

'Never give up. Secretos de una muser' és el llibre que està triomfant entre els adolescents de l'actualitat. Explica la història d'una noia de 14 anys que s'encarrega de combinar els seus estudis amb la presència activa a les xarxes socials, obtenint així un gran nombre de seguidors. Lucia Bellido, autora d'aquest llibre, ofereix consells i trucs per a tots aquells adolescents que vulguin seguir els seus passos i aprendre a gestionar el seu temps.

lucia-bellido

 

Dissabte 30 de març, a les 17.00 hores de la tarda, Lucia Bellido estarà a la llibreria reusenca per signar exemplars del seu nou llibre.

Una presentació amb un toc musical

El següent dels esdeveniments serà el dimecres 3 d'abril, a les 19.00 hores del vespre. Es presentarà el llibre 'Los trenes de azúcar', de l'escriptora Mayelen Fouler. Una  història carregada d'amor, gels i un sens fi de sentiments contraposats que agitaran la vida de la seva protagonista. En el context del 1895, una noia haurà de canviar la seva vida de riqueses per la companyia del seu pare, un home treballador i recentment arruïnat.

adczx

 

L'acte el presentarà Mònica Socias, comunicadora social. A més, Xavier Martin, músic i compositor, oferirà una actuació musical a tots els assistents. D'altra banda, l'actor català Josep Maria Tuset Garijo realitzarà diverses lectures de la novel·la.

'El naufragi dels records', de Jaume Folch

El dijous 4 d’abril a les 19.00 hores del vespre es presentarà el llibre 'El naufragi dels records'. Apel·la a la malaltia de l'Alzheimer en la societat desenvolupada en la qual vivim. Tret de no poder donar respostes concises, el llibre pretén respondre alguns dels dubtes que sorgeixen a la societat al voltant de l'Alzheimer. Emocions, records i afectes que desapareixen de la ment de les persones a causa d'una malaltia. També fa referència a diverses teories al voltant d'aquesta malaltia, així com diverses claus de futures teràpies.

addc

 

L'acte comptarà amb la intervenció de Misericòrdia Sànchez, presidenta de l'Associació d'Alzheimer de Reus i el Baix Camp, i Margarita Rivillas, la qual explicarà en primera persona la seva relació amb aquesta temuda i, alhora, freqüent malaltia.

Un contacontes en anglès pels més petits

Dissabte 6 d'abril se celebrarà l'últim dels quatre actes oferits per la llibreria reusenca. En aquesta ocasió, seran els més petits els que podran gaudir d'una jornada instructiva, cultural i divertida. The New Kids Club Reus explicaran el clàssic 'The gruffalo' en anglès perquè els infants puguin gaudir d'activitats en anglès, fora de l'àmbit escolar. 

dd

 

L'acte es durà a terme a les 12.00 hores del migdia a la mateixa Galatea de Reus.