Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detinguts tres joves implicats en l'apunyalament d'un menor al parc Sant Jordi de Reus

ÚLTIMA HORA

Sis ferits lleus en un accident múltiple a Torredembarra

El Festival RTM regala tapes per la Ganxet Pintxo de Reus

La tapa gratuïta s'aconsegueix amb l'entrada a les representacions del Festival
La Ganxet Pintxo ha tornat a reunir milers de persones a Reus. | Laia Solanellas

 

La ruta gastronòmica més cèlebre de Reus, la Ganxet Pintxo de tardor arriba coincidint amb un dels festivals més esperats de la temporada a la ciutat, el Festival Reus Teatre Musical (RTM). Els dos esdeveniments han decidit col·laborar i oferiran una oferta conjunta. Amb l'entrada a un dels espectacles del Festival Reus Teatre (RTM), obtindrà una tapa amb una canya o quinto gratuïtament.

 

Una tapa gratuïta amb el Festival Reus Teatre Musical

La celebració del RTM coincideix amb l'edició de tardor de la Ganxet Pintxo, i arran d'aquest fet les persones que assisteixin als esdeveniments podran obtenir un pintxo de manera gratuïta. Amb l'entrada a un dels espectacles programats pel festival, que té un cost de 10 euros, la persona interessada podrà adreçar-se a la seu de la Cambra de Comerç, on allà s'abonarà un tiquet bescanviable per un pintxo. Aquest tiquet es podrà utilitzar en qualsevol dels 47 establiments que participen en la ruta de la Ganxet Pintxo de Tardor.

 

Rita Barber, una de les actrius que participaran al Festival RTM | Cedida

 

L'entrada al festival et porta a la ruta gastronòmica

El descompte s'abona en un pack especial fins que s'acabin les unitats que estan disponibles a la pàgina web on es compren les entrades, a Entradium. Les organitzadores del Festival Reus Teatre Musical (RTM), davant d'aquesta coincidència han arribat a un acord amb la Cambra de Comerç de Reus per fer una promoció especial durant la celebració del festival.

 

El Festival Reus Teatre Musical

El Festival Reus Teatre Musical (RTM) es durà a terme el 9, 10 i 11 de novembre al Teatre Bravium. Un total de tres representacions artístiques, amb la música com a protagonista i organitzat pel col·lectiu de Les Artistes Locals. Enguany arriba amb una programació que té com a objectiu visibilitzar a companyies professionals. Divendres 9 es representarà 'Ventures i desventures d'una actriu de musicals', dissabte dia 10 'Paquito forever' i diumenge 11 'Tot el que no ens vam dir'

 

La Ganxet Pintxo de Tardor

La quinzena edició del la Ganxet Pintxo, arriba a la mateixa vegada que el Festival RTM. La ruta gastronòmica es durà a terme del 8 al 18 de novembre pels 47 establiments participants. Un total de 44 tapes, acompanyades d'una cervesa es podran degustar pels carrers de Reus. A més, tres dels 47 establiments oferiran un menú degustació de tapes per 30 euros.

Comentaris