El Gaudí Centre proposa una activitat «diferent» per conèixer la vida de l'arquitecte

La visita va destinada a nens i nenes entre 4 i 12 anys amb les seves famílies
Imatge d'una activitat familiar al Gaudí Centre de Reus | Cedida

 

Una manera didàctica i participativa per conèixer els trets més essencials de la vida i l'obra de l'arquitecte Antoni Gaudí. Aquesta és la proposta que el Gaudí Centre, amb l'activitat familiar «Observem, escoltem i toquem en família», ofereix, en exclusiva, a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats de les seves famílies, pel pròxim diumenge, 12 d'agost. En aquest sentit, el preu de la visita és de cinc euros i, perquè les famílies que estan de visita durant aquestes dates a la ciutat puguin realitzar l'activitat, es realitzarà en castellà.

 

Una proposta familiar per conèixer la vida i obra de Gaudí

En aquesta proposta familiar, s'utilitzaran diversos recursos, els quals s'aniran mostrant en el recorregut de la visita amb el suport d'una monitora. Així doncs, els nens i nenes, juntament amb les seves famílies, coneixeran la vida d'Antoni Gaudí des de la seva infància, a més de descobrir personatges vinculats a la vida de l'arquitecte reusenc i els seus aspectes més essencials i característics de les seves obres.

 

Per acabar aquesta visita al Gaudí Centre, els més petits podran crear en un taller de treballs manuals la seva pròpia obra amb inspirada amb les obres de Gaudí i emportar-se-la a casa. Aquest serà el punt final de l'activitat familiar, la qual té una durada aproximada de dues hores, dividida amb una primera part de visita guiada dinamitzada i, una segona, on es realitza el taller. A més, l'activitat familiar per aquest diumenge s'oferirà en llengua castellana, ja que es vol facilitar la presència a la visita a les famílies que es troben estiuejant a la Costa Daurada. 

 

Per poder gaudir d'aquesta activitat al Gaudí Centre i, així, viatjar per la vida i obra d'Antoni Gaudí d'una manera dinàmica, és necessari reservar prèviament al centre situat a la plaça Mercadal, trucant al telèfon 977010670. El preu de la visita és de cinc euros per participant.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris