Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una geladeria s'instal·larà a l'antic Roslena de la plaça del Mercadal

Gelato Rotolado oferirà els seus gelats enrotllats pròximament
Imatge de l'antic quiosc Roslena de la plaça del Mercadal de Reus. | Google Maps

L'antic local de la plaça del Mercadal on hi havia el quiosc Roslena ja té nou inquilí. Es tracta de la geladeria Gelato Rotolato, que obrirà molt pròximament, tal com indica el cartell que ja penja al seu aparador, on es pot veure el nom de l'empresa i com animen a seguir-los a les seves xarxes socials. De moment, però, es desconeix el dia concreta en què s'inaugurarà la geladeria. Gelato Rotolato, amb seu a Lleida, és un establiment on preparen els gelats que estan més de moda: els gelats enrotllats. 

 

Aquest tipus de geladeria s'ha posat molt de moda en els darrers mesos gràcies a la seva tècnica diferent de preparar els gelats, una tècnica originària de Tailàndia. Es tracta d'un gelat fet a mà que es prepara a sobre d'una planxa gelada. El client escull una base de làctic, la qual es barreja amb diversos ingredients, com xocolata, dolços o fruita fresca. La barreja de llet i ingredients s'aboca a la planxa, que està a una temperatura d'entre -18 i -40 graus u es trinxa i barreja amb unes espàtules metàl·liques. Així, la fredor li dona consistència i seguidament se li dona forma de rotlle amb l'espàtula i se serveix en una terrina. 

 

Una geladeria s'instal·larà a l'antic Roslena de la plaça del Mercadal | TarragonaDigital.com

 

El cartell de la geladeria ja penja de l'aparador i anuncia que s'obrirà «pròximament» | TarragonaDigital.com

 

 

 

El nou Roslena fa mesos que ocupa l'antic Imaginàrium

Ja fa mesos que Roslena va abandonar el número 9 del Mercadal i es va instal·lar a l'altra banda de la plaça, al local que ocupava la botiga de joguines Imaginàrium, a tocar del carrer del Metge Fortuny. Els propietaris van decidir incorporar l'hostaleria dins del quiosc, i actualment el Roslena de la plaça del Mercadal és una cafeteria i quiosc on els clients poden llegir llibres, premsa o revista tot assaborint un esmorzar, dinar o berenar. El local té uns 240 metres quadrats amb unes 25 taules entre la terrassa i l'interior del local. 

Comentaris