Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un home pateix ferides greus al penis per la mossegada d'un gos a Reus

Els fets van passar la matinada de l'11 al 12 de setembre
Imatge d'arxiu d'un gos bordant | Cedida

 

La matinada del passat 12 de setembre, un home va ser mossegat per un gos i li va causar una greu ferida al seu penis. Aquest individu, posteriorment, va ser trobat per la Guàrdia Urbana de Reus, els quals van activar el servei d'emergències, perquè aquest fos traslladat a l'hospital. Tanmateix, l'home va necessitar cirurgia a causa de les ferides que tenia a l'entrecuix.

 

L'home va ser evacuat amb una ferida oberta al penis

L'home, de 36 anys i d'origen senegalès, va rebre una mossegada d'un gos a l'entrecuix, provocant-li una ferida oberta al penis, segons informa el Diari de Tarragona. Aquest fet va succeir al carrer Santa Teresa de Reus, on l'home va començar a cridar de dolor quan l'animal li va propinar una mossegada.

 

Aquest fet va passar després que suposadament l'individu li pegués una puntada de peu a l'animal, el qual, posteriorment, es va tirar a sobre de l'home i el va mossegar a la zona del penis. A més a més, també es va emportar una ferida a la mà, a conseqüència d'intentar separar de l'animal, perquè no l'ataqués més.

 

La Guàrdia Urbana va trobar l'home cridant de dolor

La Guàrdia Urbana de Reus va ser avisada pels veïns del carrer de la capital del Baix Camp, després que aquests escoltessin els crits de dolor de l'home. Un cop en el lloc dels fets, la comunicació amb el ferit va ser molt dificultosa a causa de l'idioma, ja que no parlava ni català ni castellà, però van activar al Sistema d'Emergències Mèdiques ràpidament, per ajudar -lo.

 

Un cop va arribar l'ambulància, els metges del SEM van atendre el ferit, el qual presentava una ferida greu al seu penis. En aquest sentit, l'home que tenia ferides obertes, va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan De Reus, però finalment, a causa de les ferides, el van dur a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, ja que les lesions causades pel gos, necessitaven cirurgia i urologia. Tanmateix, l'home de 36 anys s'està recuperant al centre mèdic.

Comentaris