Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Kiara, el gos que va mossegar un home a Reus, busca una família

L'entitat Nova Eucària va descobrir que els amos originals només la volien per fer-la criar
Imatge de Kiara, la gossa que busca família. | Cedida

 

La gossa que va mossegar el penis a un veí de Reus, Kiara, busca una casa per ser acollida. El passat més de setembre, un home de Reus va ser hospitalitzat perquè un gos li va mossegar el penis causant-li greus ferides. Després de la polèmica que va ocasionar aquest fet, l'entitat animalista Nova Eucària es va fer càrrec de la defensa del gos i ara l'associació busca una casa o una família d'acollida per la Kiara.

 

Kiara necessita una casa

El passat 13 de setembre un home va ser hospitalitzat a causa de les ferides d'un gos de raça potencialment perillosa, que li va mossegar el penis. L'home, veí de Reus, abans li havia donat una puntada de peu al gos i per aquest motiu l'animal va saltar. El gos va ser traslladat al centre Última Llar, d'això ja en fa més d'un mes i l'animal encara segueix en aquelles dependències, a l'espera de ser acollit.

 

Els amos volien utilitzar la gossa per fer-la criar

L'entitat animalista Nova Eucària va presentar un comunicat on s'expressava la necessitat de la gossa Kiara de ser acollida, ja que els propietaris després de tots els procediments, s'han desinteressat. L'associació va aconseguir que els propietaris cedissin la gossa a l'entitat, després de descobrir que els amos originals tenien problemes de drogodependència i havien estafat una persona que els hi havia ajudat econòmicament per obtenir la llicència. A més, van poder demostrar que els responsables de la Kiara la volien utilitzar per fer-la criar.

 

La gossa només necessita la llicència per ser adoptada

En ser una raça potencialment perillosa és necessària una llicència especial per la tutela del gos. Els propietaris de l'animal feia setmanes que lluitaven per obtenir aquest document, però el procediment és llarg. Segons representants de Nova Eucària, de moment la Kiara encara segueix a l'Última Llar, en un estat de «tristesa», segons manifesta l'entitat animalista.

 

L'animal ja disposa de tots els documents necessaris, excepte la llicència de raça potencialment perillosa. Els jutjats de Reus van desestimar la petició de l'associació animalista Nova Eucària, la qual demanaven la custòdia de la gossa fins que els seus propietaris originals obtinguessin les llicències requerides. Actualment l'associació Nova Eucària, gestiona el cas de la gossa Kiara la qual necessita una casa d'acollida. Els interessats es poden posar en contacte a info@novaeucaria.cat

Comentaris