Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de 1.200 infants donen la benvinguda al Nadal de Reus

Al so de 'Les dotze van tocant' La Gran Nadala obre la porta del Nadal local

 

La canalla de les escoles de Reus ha donat la benvinguda al Nadal. Ho ha fet, per setè any consecutiu, cantant la Gran Nadala a la plaça del Mercadal. 'Les dotze van tocant' ha servit per anar escalfant motors de cara a aquestes festes, tant per als infants com per al professorat i el públic. Força familiars han seguit la cantada en directe al voltant de l'arbre que, si bé encara apagat, ja guarneix el centre de la ciutat.

 

Més de 1.200 de diferents cursos de primària, acompanyats d'un centenar de professors han estat la representació de 29 escoles. El director d'orquestra, una edició més, ha estat Jordi Salvadó, que ha intentat harmonitzar les veus de la canalla i ha aconseguit que les 1.200 veus cantessin 'a tempo'. Finalment se n'ha sortit i la iniciativa de Canal Reus TV i l'Ajuntament de Reus ha donat per inaugurat el Nadal reusenc a l'espera que s'encenguin els llums. Les millors imatges d'aquesta cantada les podeu recuperar a la galeria de TarragonaDigital.

 

Més de 1.200 nens canten la Gran Nadala 2018 a Reus | Àngel

 

A Reus és Nadal del 23 de novembre al 6 de gener

Comencen, demà mateix, un mes i mig de festes amb programa d'actes propi que culminarà el 6 de gener, el dia de Reis. Fins llavors, des d'escenaris a l'aire lliure com les places del Mercadal i de la Llibertat fins a teatres pròpiament dits, com l'Orfeó o el Bravium, acolliran els actes més tradicionals i típics d'aquestes dates. El gruix de les propostes es concentra, com és habitual també, entre finals de desembre i el dia de Reis.

 

Tot plegat s'emmarca en una campanya de Nadal que, a més dels llums que s'encendran demà, compta amb novetats com un túnel lluminós i interactiu i activitats més habituals com la pista de gel. La campanya comptarà, també, amb actuacions itinerants de música i teatre que ambientaran els carrers de la capital del Baix Camp durant el pròxim mes i mig.

Comentaris