AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Els germans Ballester Valveny, Ramon Fonts i Cori Fonts, guanyadors del 72è Concurs Exposició Nacional de Roses

Josefina Cristià Juanpere ha guanyat el 33è Concurs de Composicions Florals de Roses
Imatge de l'exposició de flors del Concurs Nacional de Roses, al Teatre Bartrina | cedida

 

Els germans Ballester Valveny s’han endut el primer premi en la categoria d’Afeccionats Rosa Estàndard del 72è Concurs Exposició Nacional de Roses de Reus, que s’ha inaugurat aquest dissabte, 4 de maig, al Teatre Bartrina. En la categoria d’Afeccionats Poliandres el guanyador ha sigut Ramon Fonts Solé; mentre que Cori Fonts Capdevila s’ha endut el guardó en la categoria d’Afeccionats Miniatures.

 

El certamen, que enguany ha arribat a la seva 72a edició, està organitzat pel Centre de Lectura de Reus, i l’exposició de roses es podrà veure aquest dissabte, diumenge i dilluns dies 4, 5 i 6 de maig.

 

Josefina Cristià s'endú el 33è premi de Composicions Florals de Roses

Pel que fa al 33è Concurs de Composicions Florals de Roses, la guanyadora del primer premi ha sigut Josefina Cristià Juanpere. Tots els premis han sigut lliurats aquest dissabte, durant l’acte d’inauguració de l’exposició floral. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha sigut l’encarregat de presidir l’acte, acompanyat el president del Centre de Lectura, Jaume Massó.

 

Durant aquests tres dies de durada del certamen al Teatre Bartrina, se celebraran algunes activitats paral·leles lligades amb les flors, com ara demostracions pràctiques d’art floral, o bé actuacions a l’escenari del teatre per part dels alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura.

 

El Concurs Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura de Reus és el més antic de Catalunya d’aquestes característiques. L’entitat l’organitza amb l’objectiu de promoure els valors artístics i culturals d’aquest símbol floral de la ciutat de Reus, que és la rosa.