Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Operatiu de la Guàrdia Urbana de Reus contra les connexions il·legals a la xarxa elèctrica

Els agents han acompanyat els operaris de la companyia elèctrica que han intervingut en tres punts de la ciutat
Operació policial a Reus contra el frau elèctric, imatge d'arxiu | Laia Solanellas

 

Aquest divendres 14 de setembre, la Guàrdia Urbana de Reus ha dut a terme un nou dispositiu especial contra les connexions il·legals a la xarxa de subministrament elèctric en els pisos que estan ocupats de manera il·legal, d’aquesta manera han donat suport als operaris de la companyia elèctrica que han hagut de personar-se per tal de poder tallar aquestes connexions.

 

Tres patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Urbana han format part del dispositiu que s'ha dut a terme al carrer de Sant Miquel i al carrer de Sant Francesc, al centre de la ciutat de Reus, juntament amb els operaris de la companyia elèctrica encarregats de tallar aquestes connexions il·legals a la xarxa de subministrament.

 

Tres dispositius contra les connexions il·legals

El dispositiu s'ha iniciat a les 9.00 hores del matí d’aquest divendres dia 14, començant per un edifici del carrer de Sant Francesc. Els operaris de la companyia elèctrica han tallat les connexions il·legals que s’havien fet al subministrament elèctric en les tres plantes que estan ocupades de manera il·lícita en aquest immoble.

 

Un cop han acabat, han procedit a desplaçar-se cap al carrer de Sant Miquel, on els operaris han tallat les connexions il·legals que hi havia en cinc habitatges que estan ocupats il·legalment. A més a més, els agents de la Guàrdia Urbana també han acompanyat els operaris a la plaça de Sant Francesc per tallar una connexió il·lícita d’un habitatge particular.

 

Operació policial a Reus contra el frau elèctric, imatge d'arxiu | Laia Solanellas

 

Dispositius per garantir la seguretat dels operaris

Durant aquestes actuacions contra les connexions il·legals a les xarxes elèctriques, els agents del cos municipal han requisat tot el material elèctric utilitzat i, a continuació, han obert diligències judicials per la via penal. Finalment, tot l’operatiu s'ha dut a terme i s'ha pogut tancar sense que hi hagués cap tipus d’incident en cap dels tres punts on han tallat les connexions il·legals a la xarxa elèctrica.

 

Aquest dispositiu policial és una col·laboració entre la Guàrdia Urbana i les empreses de subministraments, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels operaris durant les seves actuacions quan han de tallar les connexions il·legals a les xarxes.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris