Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detinguts tres joves implicats en l'apunyalament d'un menor al parc Sant Jordi de Reus

ÚLTIMA HORA

Sis ferits lleus en un accident múltiple a Torredembarra

Detingut a Reus un home per atemptat, desobediència i resistència

La Guàrdia Urbana de Reus l'ha detingut després que agredís un agent | El detingut estava col·locant adhesius en llocs prohibits
Imatge d'arxiu d'una dotació de la Guàrdia Urbana | Guillem RS

 

La Guàrdia Urbana ha detingut, aquest matí, un individu acusat d'agressió a l'autoritat, desobediència i resistència als agents. Els fets han tingut lloc a les deu del matí a l'encreuament del carrer de Dom Bosco i de la Muralla, al lateral dret del tram superior de la Riera de Miró i han acabat implicant diverses patrulles del cos policial local. El cas és, segons la Guàrdia Urbana, que un agent que estava a la zona ha detectat un individu que col·locava adhesius en llocs on està prohibit fer-ho segons les ordenances municipals i s'hi ha acostat.

 

Al detingut se l'imputen tres delictes

L'agent hauria alertat a l'individu que no podia seguir col·locant els adhesius, i aquest s'hi hauria negat. La situació ha arribat a provocar un aldarull que s'hauria saldat amb una agressió a l'agent en qüestió, que hauria rebut un cop al coll abans que l'home s'escapés momentàniament. En tornar-lo a trobar, moments després, altres dotacions de la Guàrdia Urbana, s'hauria tornat a resistir a la seva detenció per part dels agents, aquesta vegada però, sense agredir-los de nou segons expliquen fonts municipals.

 

Finalment, l'home ha estat detingut per la Guàrdia Urbana, que li imputa els delictes de desobediència a l'autoritat, en aquest cas, als agents policials locals que li han dit que deixés de col·locar els adhesius; resistència a l'autoritat, perquè no ha permès la seva detenció, i també per un delicte d'atemptat contra els agents, en referència a l'agressió que hauria protagonitzat contra el primer agent que li ha cridat l'atenció.

 

Aquest dimarts, dues alcoholèmies

Aquesta detenció arriba tan sols un dia i mig després que el mateix cos de la Guàrdia Urbana denuncies dues persones per haver superat, amb escreix, la taxa d'alcoholèmia permesa per als conductors. Tots dos conductors superaven els 0,80 mil·ligrams per litre d'aire espirat, una xifra que els situa més enllà de la falta administrativa —des dels 0,25 mil·ligrams per litre d'aire espirat fins a 0,60 mil·ligrams per litre d'aire— i els situa en la franja del delicte penal.

Comentaris