GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Guàrdia Urbana de Reus aixeca el doble d'actes per conductes incíviques que el 2018

S'han aixecat 244 multes en els tres primers mesos de l'any
Imatge d'arxiu d'una dotació de la Guàrdia Urbana de Reus   | Guillem RS

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha tancat el mes de març amb un balanç de 244 actes aixecades per actes incívics durant els tres primers mesos de l'any. Això representa un 2,6% més que els mesos de gener, febrer i març de l'any 2018. El principal motiu pel qual cossos de seguretat municipal posa les multes és miccionar a la via pública.

 

244 multes en tres mesos a Reus

Durant els mesos de gener, febrer i març d'enguany, la Guàrdia Urbana de Reus ha posat un total de 244 multes per actes incívics a la ciutat. En aquest sentit, ha augmentat la pressió policial, ja que en el mateix període de l'any 2018 es van aixecar 92 actes d'aquestes característiques. Aquesta mena de multes van relacionades amb l'oci nocturn de Reus, que és on es concentren la majoria de comportaments incívics.

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha aixecat més de 200 actes contra l'incivisme a la ciutat | TarragonaDigital

 

Es doblen les actes aixecades per actes incívics

Enguany, el cos de seguretat municipal ha doblat les actes aixecades en comparació als primers mesos del 2018. El darrer any es van aixecar 103 actes entre gener i febrer, i enguany s'ha passat a les 239 actes dels tres primers mesos d'aquest 2019.

 

La Guàrdia Urbana de Reus va tancar el període del 2018 amb el nombre d'actes aixecades més elevat dels últims cinc anys. Un total de 2453 multes contra les actituds incíviques. Relacionades amb el consum d'alcohol a la via pública es van aixecar l'any passat 858 actes, i per miccionar al carrer, 756.

 

La conscienciació, via per reduir els actes incívics

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Reus porta a cap una iniciativa de conscienciació amb els propietaris dels locals d'oci nocturn. Durant la nit, és el període on els agents posen més multes en relació als actes incívics i per aquest motiu, treballen conjuntament amb els locals d'oci nocturn de Reus per conscienciar a la seva clientela dels problemes als quals s'exposen si no tenen una bona actitud.