Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Guàrdia Urbana de Reus compta amb quatre vehicles híbrids nous

Cada cotxe de seguretat portarà incorporat un equip de desfibril·lador
Presentació dels nous cotxes de la Guàrdia Urbana de Reus amb representants del cos i l'alcalde Carles Pellicer | Cedida

 

En el marc de la renovació de la flota de vehicles que el cos de seguretat municipal ha iniciat enguany, la Guàrdia Urbana de Reus ha incorporat quatre nous turismes de patrulla híbrids. Amb l'objectiu de posar en marxa el nou pla impulsat per l'Ajuntament de Reus de promocionar el transport amb combustibles alternatius i de caràcter sostenible, la Guàrdia Urbana ha decidit apostar perquè els nous vehicles adquirits siguin híbrids.

 

Els cotxes incorporaran un equip de desfibril·lador

La principal novetat d'aquests nous vehicles de seguretat, seran que els quatre cotxes portaran al seu interior un equip desfibril·lador per ser utilitzat en cas d'emergència. D'altra banda, els automòbils estan equipats amb els elements necessaris i bàsics per un cotxe patrulla, com material policial, equipament per a detinguts, emissora adaptada per a la xarxa RESCAT i l'antena GPS, entre altres.

 

Imatge d'arxiu d'una dotació de la Guàrdia Urbana | Guillem RS

 

Quatre vehicles híbrids de patrullatge municipal

Enguany, la Guàrdia Urbana de Reus ja va adquirir una nova furgoneta d'atestats el passat mes de febrer, amb l'objectiu de poder cobrir al màxim les necessitats ciutadanes. Ara, en aquesta mateixa línia, el cos de seguretat volgut incorporar quatre vehicles més de patrullatge municipal. A més, s'ha centrat en el fet que aquests cotxes siguin de caràcter sostenible però incorporant les competències bàsiques que ha de tenir un vehicle de la Guàrdia Urbana.

 

El cos de la Guàrdia Urbana de Reus té 43 vehicles

Per tant, actualment la flota de vehicles policials de la Guàrdia Urbana està formada per 26 cotxes i furgonetes i 17 motocicletes de patrullatge, per tant amb un total de 43 vehicles del cos de seguretat . L'adquisició dels quatre cotxes ha anat a càrrec de l'empresa Autofòrum Tarragona SA i ha tingut un cost de 167.984,69 euros, amb IVA inclòs.

 

Principalment els automòbils es destinen al patrullatge

Amb la incorporació d'aquests nous vehicles, es pretén augmentar la seguretat a Reus i oferir un servei de més proximitat a la ciutadania. Aquesta iniciativa s'afegeix als serveis de proximitat que del cos de seguretat, com el patrullatge a peu dels agents i les comissaries externes de proximitat.

Comentaris