Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Guàrdia Urbana de Reus reconeix agents i societat civil

Es recupera la festa de Sant Miquel després que l'any passat no se celebrés
Imatges del acte institucional Guàrdia Urbana Reus | Àngel Ullate

 

La Guàrdia Urbana de Reus ha celebrat, aquest dimecres al vespre, la festa patronal de Sant Miquel. Ho ha fet després que l'any passat els atemptats de Barcelona i Cambrils i la situació política catalana provoquessin que no se celebrés. L'acte serveix per reconèixer agents i societat civil que s'hagin significat durant l'any en la labor policial o la col·laboració ciutadana.

 

La gala ha començat amb un vídeo on un dels agents que s'ha jubilat explicava la seva trajectòria, les vivències i els records que s'endú de la Guàrdia Urbana de Reus. Amb més d'un agent emocionat, la gala pròpiament dita ha començat, precisament, reconeixent aquells agents que s'han jubilat del cos. L'acte vol ser un homenatge a les 146 persones que formen part del cos de la Guàrdia Urbana.

 

Imatges del acte institucional Guàrdia Urbana Reus | Àngel Ullate

 

S'ha volgut fer especial èmfasi en el reconeixement a les famílies dels agents, a la vocació de servei dels membres del cos i a la necessitat de no oblidar «l'objectiu de servei públic». Les 75 condecoracions, reconeixements i diplomes lliurats han servit per retre homenatge tant a agents amb anys d'antiguitat dins el cos, com a ciutadans civils que han tingut alguna actuació lloable, com la de mantenir una persona amb vida per mitjà de la reanimació cardiopulmonar fins que van arribar els serveis d'emergències.

 

L'acte, celebrat al Teatre Bartrina, ha comptat amb la presència de comandaments de la resta de cossos policials amb qui, segons es destaca des de la Guàrdia Urbana, hi ha bona col·laboració. En el cas dels Mossos d'Esquadra, avui mateix s'ha donat a conèixer que l'entesa entre les policies reusenca i catalana, a més de la col·laboració ciutadana, han permès detenir el presumpte autor de cinc robatoris amb violència en establiments de Reus els darrers dies.

 

Imatges del acte institucional Guàrdia Urbana Reus | Àngel Ullate

 

De fet, a més de guardonar agents de la mateixa Guàrdia Urbana de Reus, també s'ha reconegut la tasca d'agents tant dels Mossos d'Esquadra com de la Policia Nacional, del cos de Bombers de la Generalitat i de voluntaris de Protecció Civil. Com és habitual, entre el públic convidat hi havia membres del plenari reusenc, així com membres i líders d'algunes associacions veïnals de la ciutat de Reus. Les millors imatges d'aquesta gala les podeu recuperar a la galeria de TarragonaDigital.

Comentaris