NOVETAT

Totes les not铆cies del Tsunami Democr脿tic gratis al teu m貌bil

Habiliten al Pi del Burgar la dotzena zona d'aparcament de la ciutat per a pares d'alumnes

La mesura ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat en la resta de centres on s'ha implementat
La zona d'aparcament per a pares al davant de l'institut escola Pi del Burgar ja est脿 llesta. | Cedida

 

El Servei de Mobilitat i Circulaci贸 de la Gu脿rdia Urbana de Reus ha implantat noves mesures de mobilitat a la zona nord de la ciutat, al carrer Josep Vidal Llecha, que encercla per dos extrems el p脿rquing p煤blic de l'Avinguda Mari脿 Fortuny. Concretament, aquesta mesura es basa en l'objectiu de la policia i la regidoria d'Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Reus de millorar la seguretat i la mobilitat a les entrades i sortides de l'institut escola Pi del Burgar.

 

La dotzena zona d'aparcament per a pares d'alumnes

Aquests canvis arriben despr茅s d鈥檃plicar mesures similars de mobilitat segura en altres centres educatius de la ciutat com les escoles Montsant, Joan Rebull, Sant Pau, Isabel Besora, IES Baix Camp, La Salle, Mare Molas, General Prim i Pare Manyanet, EBM L鈥橭livera o l鈥檈scola Miseric貌rdia. D'aquesta manera, amb aquesta actuaci贸, la Gu脿rdia Urbana ja suma dotze zones d鈥檃parcament per a pares d鈥檃lumnes en centres educatius de la ciutat.

 

La iniciativa ha obtingut bons resultats tant en termes de seguretat com de mobilitat de la comunitat educativa i del conjunt de la ciutadania que es mou a l鈥檈ntorn dels centres. En concret, s'ha reordenat l'aparcament davant els centres i s'ha delimitat una zona limitada a la parada de vehicles, reservada als familiars dels alumnes en les franges hor脿ries de 7.30 a 9.15 hores i d'11.45 a 18.00 hores.

 

L'Escola Pi del Burgar. | TarragonaDigital.com

 

Les limitacions d鈥檈stacionament en les 脿rees de seguretat nom茅s s鈥檃pliquen en els horaris indicats de dilluns a divendres i en calendari escolar. La resta d鈥檋ores del dia, els ve茂ns i la resta de conductors poden estacionar els seus vehicles amb normalitat a la zona indicada per als familiars dels alumnes.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Reus. 脡s gratis!

Comentaris