Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Les nits a l'Hangar, el més destacat de les festes del barri de Santa Anna a Reus

Del 26 al 28 de juliol els carrers s'ompliran de música, festa i bon ambient
Dissabte, 28 de juliol, tindrà lloc el Returns Santa Anna Edition a l'Hangar | Facebook

 

Un any més, el barri de Santa Anna es prepara per celebrar una nova edició de les seves festes, que tindran lloc del 26 al 28 de juliol. Així doncs, els carrers d’aquest cèntric barri del municipi es tornaran a omplir de música, molta festa i bon ambient.

 

Un dels plats forts és la festa d’estiu que organitza el local nocturn l’Hangar de Reus, anomenada Returns Santa Anna Edition. La celebració serà aquest dissabte, 28 de juliol, i comptarà amb moltes sorpreses, regals, animació i la millor música a càrrec de DJ Juanjo O. A més, durant aquest esdeveniment l'Hangar de Reus col·laborarà amb la campanya que hi ha en marxa per recol·lectar diners per la creació del Lleó petit de Reus.

 

D'altra banda, amb motiu de les Festes de Santa Anna, l’Hangar proposa una oferta molt especial. Els dies 26, 27 i 28 de juliol, els visitants podran gaudir d’unes saboroses ostres acompanyades de la millor música i ambient del municipi. La promoció consta de tres ostres acompanyades d’una cervesa per un preu de cinc euros.

 

A banda d’aquestes activitats, les Festes de Santa Anna ofereixen un ampli programa d’actes per a tots els públics. Els actes començaran aquest dijous, 26 de juliol, a la plaça de la Farinera a partir de les 18.30 hores, amb un berenar de coca amb xocolata a càrrec del Forn Cisterer. A la mateixa hora, a la plaça del Mercadal hi haurà inflables, taller de castells, pintura de cares, barra d’equilibris i berenar per a tots els assistents.

 

El tradicional Platet de Santa Anna

A partir de les 20.00 hores tindrà lloc l’Orengette, el tercer Tast de vins rosats de Santa Anna, en el qual es podrà degustar tota una selecció de vins i caves del territori. Tanmateix, de les 20.00 a les 23.00 hores, es podrà tastar el Platet de Santa Anna als establiments de restauració dels carrers del barri. Per només 5 euros es podran degustar uns excel·lents plats acompanyats d’una bona cervesa.

 

Els vermuts de Reus

Al llarg de tot el matí del divendres, 27 de juliol, tindrà lloc una degustació dels vermuts del municipi amb la col·laboració de l’establiment Colmado Baró. A partir de les 18.00 hores es farà un taller de batuts i begudes sanes, a càrrec d’Atemporal Esthetic Lab.

De les 20.00 a les 23.00 hores es tornarà a organitzar el Platet de Santa Anna pels carrers del barri. A les 21.00 hores se celebrarà un concert de rock a càrrec del grup Inside Cover Band, que oferirà versions de formacions com U2, The Cult o Nirvana. A partir de les 21.30 hores, al local dels Xiquets de Reus, tindrà lloc un assaig especial casteller. En acabar s’oferirà un refrigeri als participants.

 

A les 11.00 hores de dissabte, 28 de juliol, començarà la Festa de l’aigua al carrer Rosich. A partir de les 12.00 hores, l’establiment Fil i Cotó organitzarà un taller de costura creativa.

 

La diada castellera de Santa Anna

A les 13.00 hores tindrà lloc el vermut electrònic a la plaça de la Farinera. Comptarà amb la col·laboració del bar Teina. A les 18.00 hores se celebrarà un dels plats forts de les festes, la diada castellera. Un cop finalitzada l’actuació començarà una cercavila pels carrers del barri amb l’Àliga petita, les cavalletes i l’Enxarrancat.

A més, es tornarà a celebrar el Platet de Santa Anna fins a les 23.00 hores. A partir de les 21.00 hores, el carrer Rosich s’omplirà de visitants amb el sopar «Jo porto», en el qual es realitzarà un concurs de truites i postres.

 

A les 23.00 hores, per segon any consecutiu, tindrà lloc el sorteig de la Rifa de Santa Anna a la plaça de la Farinera. Les butlletes es podran comprar per un euro als establiments del barri. Finalment, a partir de les 23.30 hores se celebrarà el concert final de festes amb el grup Terra Ferma.

 

Un cap de setmana ple de concerts

A banda dels actes del programa, durant aquest cap de setmana es podrà gaudir de música en directe pels carrers del barri. Així doncs, el dijous, a partir de les 18 hores, tindrà lloc una animació infantil a càrrec de Jordi Jubany Busquets.

Divendres, a les 20.00 hores, se celebrarà el concert de saxo i guitarra d’Ivan Saez. A més, a les 21.00 hores es podran sentir versions de clàssics del rock amb la formació Rock Inside Cover Band. 

 

Dissabte, a partir de les 12.00 hores, Angie Rodríguez i Àlex de Castro oferiran un concert al ritme de jazz. A les 13.00 hores començarà el vermut electrònic i a les 23.30 hores tindrà lloc l’últim acte de les festes del barri, el concert de Terra Ferma.

 

 

Cartell de la festa Returns Santa Anna Edition, organitzada per l'Hangar de Reus

 

La festa tindrà lloc aquest dissabte, 28 de juliol | Facebook

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris