NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Tensió al centre de Reus davant les amenaces d'un home de tirar-se d'un balcó

El dispositiu desplegat ha comptat amb Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra, SEM i Bombers

 

ACTUALITZACIÓ 11.00 h

Ensurt i matí mogut a la plaça del Baluard de Reus i la raval de Robuster. Un home, veí d'un dels habitatges que tenen façana a totes dues bandes, un segon pis, ha sortit al balcó posterior de casa seva —a la plaça del Baluard— amenaçant de saltar. El protocol habitual ha activat dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, dues dels Mossos d'Esquadra i una de la Guàrdia Urbana. Finalment el veí ha tornat a entrar a casa seva i, llavors, la situació s'ha traslladat a la raval de Robuster, a l'entrada de l'edifici.

 

Els veïns expliquen que han sentit cops i crits d'aquest veí just abans que arribessin els serveis d'emergències. L'home ha sortit del domicili i ha baixat al carrer, on l'han estat acompanyant els dos agents de la policia local de Reus. Segons algunes fonts, es tracta d'una persona que hauria patit un atac d'ansietat i que compta amb antecedents psiquiàtrics. Finalment, Les dues ambulàncies i les dues dotacions dels Mossos d'Esquadra s'han retirat i ha quedat, a la zona, la dotació de la Guàrdia Urbana.

 

Qaun faltaven pocs minuts per les 11 del matí ha arribat un camió de Bombers, que s'ha aturat davant l'Hotel Gaudí. La Guàrdia Urbana havia requerit la seva presència perquè, segons apunten les fonts d'informació, l'habitatge havia quedat tancat amb les claus dins. Els Bombers han obert el domicili, on ha tornat a entrar el seu ocupant, i Guàrdia Urbana i Bombers s'han retirat del lloc dels fets.

 

ACTUALITZACIÓ 10.30 h.: L'home ha baixat del balcó i es troba retingut a peu de carrer pels agents policials

 

Els efectius policials presents al lloc dels fets han aconseguit fer baixar l'home de casa seva i en aquests moments estan amb ell a peu de carrer, tot i que continua visiblement nerviós i alterat. Els agents de la Guàrdia Urbana estan vigilant en tot moment l'home, evitant que marxi com, en alguns moments, sembla que té intenció de fer. 

 

Altres agents policials han procedit a entrar a l'edifici on viu, al qual també es pot accedir per la Raval de Robuster, i en aquests moments segueixen dins l'immoble. Ha arribat també un camió de bombers al lloc dels fets i dos bombers han entrat a l'edifici.

Les primeres investigacions apunten a que l'home podria patir algun transtorn mental.

 

Els bombers també són al lloc dels fets | Jordi Olària

 

NOTÍCIA INICIAL: Tensió al centre de Reus davant les amenaces d'un home de saltar pel balcó

Incertesa i desconcert en aquests moments al centre de Reus davant les amenaces d'un home de llençar-se pel balcó, en un edifici de la Plaça del Baluard.

 

En aquests moments, agents de la Guàrdia Urbana estan intentant convèncer l'home, d'origen àrab, que no ho faci, tot i que continua dret al balcó, visiblement nerviós i amenaçant de saltar. També han arribat al lloc on s'estan produïnt els fets dues ambulàncies i dues dotacions dels Mossos d'Esquadra.

 

A més de les amenaces, l'home està pronunciant paraules en àrab i fent gestos i expressions com si estigués resant. L'expectació dels veïns va creixent davant aquests fets que s'estan produint ara mateix al centre de la capital del Baix Camp.

 

Els Mossos i el SEM ha anat fins al lloc de l'incident | TarragonaDigital.com

 

L'home es vol tirar a la plaça Baluard de Reus | TarragonaDigital.com
 

El SEM, els Mossos i la Guàrdia Urbana de Reus han anat fins al lloc dels fets | TarragonaDigital.com

 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris