Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un home comet un robatori i s'amaga a una perruqueria de Reus mentre el perseguien

L'home havia robat les claus i el moneder de la bossa d'una dona
Imatge de la perruqueria on es va amagar el lladre uns instants. | Laia Riba

 

Una persecució a peu es va dur a la setmana passada pels carrers de Reus, quan diverses persones van començar a perseguir a un home que havia comès un robatori al carrer d'Antoni Gaudí. El responsable de l'acte hauria robat a una dona les claus i un moneder, extrets de la seva bossa de mà. Després de diversos instants de persecució, el lladre va entrar a la perruqueria de l'estilista Maite Cotano, on es va amagar. Finalment, l'autor del robatori va ser detingut pels agents dels cossos de seguretat de Reus i va passar la nit a presó preventiva.

 

Els veïns van perseguir el lladre pels carrers de Reus

Un home, que ja presentava altres antecedents penals, va robar les claus i el moneder a una dona mentre ella es trobava en procés d'entrar a casa seva. Un jove i un veí de la zona van veure com l'home cometia el furt, i van començar a perseguir l'autor dels fets pels carrers de la ciutat, ja que el lladre va escapar-se. Després de diversos instants de persecució, el lladre va entrar a amagar-se a la perruqueria Maite Cotano, situada al carrer de Pròsper de Bofarull.

 

El fugitiu es va amagar a una perruqueria

La propietària de la perruqueria es trobava en una sala de l'establiment atenent una clienta i no va veure el moment en el qual el lladre entrava. L'home es va amagar uns minuts als vestidors del local. El jove que l'estava perseguint va entrar a la perruqueria per avisar a la propietària que tenia un fugitiu amagat. Ella, que no l'havia vist entrar, no s'ho va creure, però just en aquell moment el lladre va sortir corrents i va marxar de la perruqueria.

 

El lladre va ser retingut i detingut

Els veïns que l'estaven buscant van seguir perseguint-lo fins que finalment, el van poder aturar i retenir mentre arribaven els cossos de seguretat. Pocs minuts després, la Policia Nacional va detenir a l'autor del robatori a una botiga del carrer Ample. L'autor del robatori va passar a disposició judicial i va quedar retingut una nit en presó preventiva i, posteriorment, va passar a disposició judicial.

Comentaris