Més freqüència de busos entre l'Aeroport i Reus durant la temporada d'estiu

Reus Transport doblarà la flota i els autobusos passaran cada mitja hora des d'avui, dilluns 1 de juliol, fins al 8 de setembre
Reus Transport amplia el servei de la Línia de l'Aeroport de Reus durant la temporada d'estiu | Cedida
 

L'empresa municipal Reus Transport ha ampliat el seu servei d'autobusos entre el centre de la ciutat i l'Aeroport de Reus. El nou horari estarà en funcionament a partir d'aquest dilluns, 1 de juliol, i fins al 8 de setembre. La Línia 50 és la que connecta la ciutat de Reus amb l'Aeroport i, durant l'hivern, compta només amb un autobús que passa cada hora. Des d'avui, i fins al pròxim 8 de setembre, el servei s'ampliarà i disposarà de dos autobusos, cosa que permetrà reduir a la meitat la freqüència actual, així doncs, amb la incorporació d'aquest nou autobús el servei s'oferirà cada mitja hora en lloc de cada hora. 

 

L'horari i el recorregut serà semblant al de la temporada d'hivern

Igual que durant l'hivern, la L50 comença el seu recorregut a les 7.25 hores des de l'estació de tren i l'acaba pocs minuts després de la mitjanit a la plaça de la Llibertat. El bitllet senzill del trajecte fins a l'aeroport té un cost de 3 euros, tot i que, també s'hi pot accedir amb qualsevol dels abonaments de Reus Transport.   

 

Aquesta línia cap a l'aeroport, comença el seu recorregut a l'estació de tren, passa per la plaça de la Llibertat i a l'avinguda Sant Jordi continua el seu trajecte  per les avingudes Marià Fortuny i President Macià. A l'estació d'autobusos, agafa la carretera de Bellissens —amb parada prop de l'Hospital i el campus universitari de la URV— per anar a l'àrea del Tecnoparc. El viatge de tornada fa el mateix recorregut. Per a més informació i per a consultar l'horari i el recorregut sencer dels autobusos durant la temporada d'estiu ho podeu fer a través d'aquest enllaç

 

D'altra banda, també hi ha diverses ubicacions amb parades amb autobusos a demanda, com el Mas Carpa, el CESDA o Sant Joan. Aquest sistema de bus a demanda permet que l'usuari avisi des de la parada 10 minuts abans de l'hora de pas prevista perquè l'autobús en qüestió es desviï i s'aturi en aquest punt.