Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Inauguren la 22a Fira de l'Oli DOP Siurana a Reus

Reus es converteix un any més en la capital de l'oli Siurana aquest divendres i dissabte amb moltes activitats
Inauguren la 22a edició de la Fira de l'Oli DOP Siurana a Reus | cedida

 

La plaça de la Llibertat de Reus acollirà la 22a edició de la Fira de l'Oli DOP Siurana, la qual ha estat inaugurada aquest divendres a les set de la tarda, per l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, acompanyat del director dels serveis territorials d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Àngel Xifré; el president del Consell Regulador de la DOP Siurana, Antoni Galcerán, i el director general d'Unió Origen, Ferran Huguet. També han participat regidors de l'Ajuntament de Reus i els representants de les entitats comercials de la ciutat.

 

Reus, capital de l'oli Siurana

Des d'aquest divendres 16 de novembre fins al dissabte 17, es podrà gaudir de la nova producció de l'Oli Siurana a la plaça de la Llibertat de Reus. En aquest sentit, es convertirà un any més en la capital de l'oli DOP Siurana, amb un extens programa d'activitats dirigit a tots els públics. 

 

La Festa de l'oli Nou s'ha convertit en la primera fira de Catalunya, en la qual els millors productors d'oli d'oliva verge extra DOP Siurana presenten de forma conjunta l'oli nou de temporada.

 

Un total de 17 dels productors més importants de la DOP Siurana participaran en aquest esdeveniment. El gran nivell de participació fa que la Fira de l'Oli DOP Siurana sigui de referència per tota Catalunya i, en aquesta edició, s'amplien el nombre d'actes i s'incorporen noves entitats. 

 

La Fira de l'Oli DOP Siurana estarà a la plaça de la Llibertat aquest divendres i dissabte | cedida

 

Activitats de la Fira de l'oli DOP Siurana

L'acte s'ha inaugurat amb un berenar d'oli i xocolata a les 17 hores a la plaça de la Llibertat, per continuar amb un taller familiar a càrrec de la URV, una actuació de titelles i un taller infantil, abans de la inauguració oficial i, posteriorment s'ha fet un taller pràctic.

 

D'altra banda, el dissabte es farà a les 10 del matí el tradicional esmorzar de degustació i, fins a les dues del migdia, es faran diversos tallers infantils. A les 12, el programa «El Suplement» de Catalunya Ràdio començarà el seu programa en directe des de la fira i, mitja hora després, es portarà a cap un tast d'oli i un showcooking de «Textures d'oli».

Comentaris