Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Petit incendi en una botiga de menjar preparat el dia de Misericòrdia a Reus

Els fets s'han produït poc abans de tres quarts de sis de la tarda
Al lloc dels fets, a banda dels efectius dels Bombers de la Generalitat, també s'hi ha desplaçat la Guàrdia Urbana. | Ismael Llanes

 

El dia de Misericòrdia no ha donat treva als Bombers de la Generalitat a la ciutat de Reus. Tot i que a la ciutat és festiu, dues dotacions han treballat aquesta tarda en un petit incendi que, afortunadament, ha quedat en un ensurt molt lleu. Els fets han tingut lloc en una botiga de menjars preparats, 'El Emporio del Pollo' situada al número 123 de l'avinguda dels Països Catalans, a la capital del Baix Camp.

 

Un petit incendi en una botiga de menjar preparat de Reus

Quan faltaven escassos minuts perquè fossin tres quarts de sis de la tarda d'aquesta jornada festiva a la ciutat, els Bombers han rebut l'avís que els alertava de la presència de força fum a l'interior d'aquest establiment. Sembla que hauria estat un veí del bloc qui se n'hauria adonat. Ràpidament, dues dotacions s'han traslladat veloçment fins a aquest punt de Reus per tal d'actuar minimitzant els danys. L'equip de Bombers ha hagut de desmuntar la persiana per tal de poder accedir a la botiga.

 

Un cop a dins, han comprovat que una olla al foc havia ocasionat un petit incendi a l'interior de la cuina que, per sort, han pogut resoldre ràpidament: poc abans de les sis de la tarda, en menys de deu minuts d'actuació, l'han donat per extingit. Després de la intervenció, els Bombers s'han encarregat de la ventilació del local a fi i efecte de pal·liar del tot les conseqüències del foc.

 

Fins al lloc dels fets, a l'avinguda dels Països Catalans, número 123, de la ciutat de Reus, s'hi han desplaçat, a banda dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles de la Guàrdia Urbana de la capital del Baix Camp, que hi han dut a terme tasques de suport. Els fets han aixecat certa expectació entre els veïns i han interromput, sense conseqüències greus, la calma que es respirava en aquest dia festiu en aquest punt de la ciutat.

 

Diversos membres de Bombers intenten accedir al local on s'ha produït l'incendi. | Ismael Llanes

 

L'incendi, tot i que ha estat un afer menor, ha generat certa expectació al lloc dels fets. | Laia Solanellas

 

Comentaris