Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades en paper d'avui dimarts, 19 de març

Crema totalment un camió de peix entre la TP-7225 i la C-14z, a Reus

El vehicle ha cremat completament i no hi ha hagut ferits
Imatge de l'incendi que ha cremat completament un camió de peix a Reus. | cedida bombers

 

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar per un incendi a l'encreuament entre les carreteres TP-7225 i la C-14z, al terme municipal de Reus. Segons han informat els Bombers, un camió que transportava peix s'ha incendiat la tarda d'aquest divendres, 9 de novembre, quan circulava per la carretera TP-7225 al seu enllaç amb la carretera C-14z. L'avís del l'incendi del camió s'ha rebut al voltant de dos quarts de vuit del vespre. Les flames han calcinat el camió per complet, sense provocar més danys materials. 

 

Fins al lloc de l'incendi s'hi ha desplaçat una dotació dels Bombers, que han dut a terme les tasques d'extinció de les flames d'aquest camió incendiat. Al voltant de dos quarts de nou del vespre, l'única dotació dels Bombers ja es retirava del lloc de l'incendi. En l'incendi no hi ha hagut cap ferit, ni per inhalació de fum ni per cremades. El conductor del camió hauria sortit del vehicle pel seu propi peu, i n'hauria sortit il·lès. 

 

Petit incendi ahir a Torredembarra

La nit d'aquest dijous també es va produir un petit incendi en un altre indret de les comarques de Tarragona. El foc es va produir a la plaça de la Font de Torredembarra al voltant de tres quarts de nou de la nit, quan es va incendiar un quadre elèctric i el cablejat de la llum. Alguns testimonis que seien a les terrasses dels bars de la plaça van veure com sortia una flamarada del cablejat a la cantonada amb el carrer del Sabó. A causa de l'incendi, l'enllumenat públic de la plaça es va apagar de sobte. La Policia Local de Torredembarra, que es trobava fent un servei a prop del lloc, es va desplaçar fins a la plaça de la Font i va poder apagar les flames amb un extintor. 

Comentaris