Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Crema un cotxe al carrer d'Extremadura de Reus

Els fets s'han produït poc després de dos quarts d'una del migdia
Una imatge del cotxe que s'ha incendiat a la ciutat de Reus aquest diumenge, 30 de setembre, al migdia. | Ivan Compte

 

Quan passaven pocs minuts de dos quarts d'una del migdia d'aquest diumenge, 30 de setembre, s'ha incendiat un cotxe que estava situat al carrer d'Extremadura de Reus. Per causes que encara es desconeixen, el turisme ha començat a cremar. Diversos veïns de la zona han estat testimonis d'aquest incendi i, ràpidament, han contactat amb els Bombers de la Generalitat, que poc abans de tres quarts d'una del migdia han arribat al lloc on s'han produït els fets amb una dotació.

 

Després de les tasques per extingir el foc que han dut a terme els efectius dels Bombers, que han durat poc més d'un quart d'hora, s'han retirat del lloc sense que l'incendi anés a més. Desenes de curiosos —veïns i passejants— del carrer d'Extremadura de la ciutat de Reus i també dels carrers del voltant d'aquest barri s'han acostat fins a l'entorn del punt de l'incendi per presenciar l'espectacularitat de les flames, que malgrat calcinar el vehicle de manera gairebé plena, s'han pogut sufocar, per part dels Bombers, en molt pocs minuts.

 

Un incendi amb una ràpida actuació per part dels Bombers de la Generalitat

El cas d'aquest migdia a Reus ha estat un incendi aparatós que ha deixat inutilitzable un cotxe al carrer d'Extremadura. Fa només tres dies, però, a Tarragona, també es va poder veure una intervenció ràpida per part dels Bombers de la Generalitat de Catalunya que, molt probablement, va servir per evitar mals majors. Al voltant de la una del migdia del passat dijous, 27 de setembre, es va produir un petit incendi en un habitatge situat al carrer de Sant Auguri de la ciutat.

 

Quan passaven, doncs, pocs minuts de la una de dijous, diversos veïns van alertar els Bombers que sentien molta olor de fum procedent d'algun dels edificis del voltant dels seus habitatges. Un cop desplaçats al lloc dels fets amb dues dotacions, els Bombers van poder constatar que aquest fum era provinent d'una olla al foc incendiada, que van poder controlar de manera ràpida i efectiva.

Comentaris