Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Incendi en un pis al Camí de l'Aleixar a Reus

Els Bombers han rebut l'alerta dels fets a les 11.19 hores d'aquest matí
Els Bombers han realitzat tasques per treure el fum que s'havia quedat a dins de l'edifici | Mario Tomas

 

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís aquest dijous, 22 de novembre, d’un incendi en una casa a Reus. Els fets han passat en l'edifici número 61 del carrer Camí de l’Aleixar de la capital del Baix Camp, on han vist que sortia fum des d’una finestra des d’un immoble del bloc de pisos. En aquest sentit, segons han informat bombers a TarragonaDigital, s’estava cremant un drap que estava damunt d'una estufa a dins de l’habitatge reusenc. No s'ha hagut de lamentar cap ferit, ja que els propietaris del pis no estaven a casa en aquells moments.

 

L'incendi ha estat provocat per un drap a damunt d'una estufa dins l'habitatge | Mario Tomas

 

Crema un drap que estava damunt d'una estufa a Reus

L'alerta ha estat donada per un veí, el qual ha vist el fum que sortia des de l'immoble situat en la cinquena planta de l'edifici. Els propietaris del pis havien sortit a comprar, just abans dels fets quan s'ha avisat a emergències que hi havia un incendi en l'edifici.

 

Tanmateix, fins al lloc de l’incident, s’hi han desplaçat un total de quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat quan han rebut l'avís de l'incendi quan passaven minuts d’un quart de dotze. En aquest sentit, s'han apagat les flames molt ràpidament.

 

 Afortunadament, a causa de l'incendi no s'ha hagut de lamentar cap ferit, però s'han realitzat tasques de ventilació en l’edifici per treure el fum que ha deixat el drap en flames en l'habitatge situat en el número 61 del carrer Camí de l'Aleixar de Reus. 

 

Tres dotacions dels Bombers han anat ràpidament per extingir l'incendi en el pis de Reus | Mario Tomas

 

Els propietaris del pis no estaven en el moment de l'incendi en l'immoble | Laia Riba

 

Comentaris