Crema una pila de deixalles en un incendi al polígon Agro-Reus

Tres dotacions de Bombers, la Guàrdia Urbana i el SEM s'han desplaçat fins el lloc dels fets, just al darrere de la fàbrica de Vermuts Miró
Incendi al polígon industrial Agro-Reus | Laia Solanellas

 

Un incendi ha afectat una de les naus del polígon industrial Agro-Reus el migdia d'aquest dilluns, 6 d'agost, concretament el Centre de desmuntatge i valorització de residus voluminosos de Reus. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres dotacions de Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Urbana i el SEM, tot i que aquests últims ja han marxat de la zona, just darrere de la fàbrica de Vermuts Miró. La columna de foc es veu des de lluny i és de dimensions considerables. 

 

 

A hores d'ara, els Bombers treballen per apagar les flames al carrer d'Adrià Gual. L'incendi afecta el Centre de desmuntatge i valorització de residus voluminosos i els Bombers asseguren que es tracta d'una pila de deixalles, en els quals s'inclou cartó, i aquest és el motiu de les flames i el fum intens. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, han rebut l'avís del foc pocs minuts després d'un quart de tres del migdia.

 

Els Bombers informen que s'ha pogut salvar una columna de matalassos, que s'ha evitat que cremessin, i l'empresa ha portat una màquina que ha anat removent la runa cremada mentre el foc anava disminuint. Finalment, quan les flames s'han pogut apagar, diversos operaris s'han quedat remullant la zona per evitar que el foc revifés. Els Bombers de la Generalitat s'han retirat al voltant de dos quarts de cinc.

 

L'incendi al polígon Agro-Reus no ha causat ferits

Fins al lloc de l'incendi també hi ha acudit el regidor de Medi Ambient, Ocupació i Recursos Humans de l'Ajuntament de Reus, Daniel Rubio. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també s'ha desplaçat fins al polígon Agro-Reus, per si hi havia alguna persona afectada. Finalment, però, cap persona ha hagut de ser atesa pels serveis mèdics, ni per ferides ni per intoxicació de fum. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra també s'ha activat i ha acudit al Centre de desmuntatge i valorització de residus voluminosos. 

 

Les flames afecten una nau del polígon industrial Agro-Reus | Laia Solanellas

 

L'incendi ha estat al carrer Adrià Gual de Reus | Laia Solanellas

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris