Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

2 morts en un incendi a Tortosa

Ensurt a Reus per l'incendi d'una bombona de butà

El foc s'ha declarat a les dotze del migdia al carrer de Macià Vila

 

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís, a les 12 d'aquest migdia, que s'havia encès l'escalfador d'aigua d'un habitatge. Es tracta del pis situat a la porta B de la vuitena planta del número 24 del carrer de Macià Vila de Reus, i els serveis d'extinció d'incendis, hi han enviat quatre dotacions. Els protocols vigents ho estableixen així, a causa del suposat origen del foc, però l'alarma s'ha rebaixat una vegada han entrat al domicili.

 

L'escalfador no s'ha encès, cosa que ha rebaixat el risc 

Finalment, s'ha encès la bombona de butà i no l'escalfador, fet que rebaixa el risc. Els Bombers de la Generalitat han aconseguit extingir el foc quan passaven dos minuts d'un quart d'una, només disset minuts després de rebre l'avís. En aquell moment ja havien ventilat l'edifici per evitar afectacions a causa del fum.

 

Testimonis de l'incident afirmen que el fum que sortia per la finestra de l'habitatge era intens, però que els inquilins n'han sortit pel seu propi peu. Sortosament, no hi ha hagut ferits i tampoc s'han hagut de lamentar més afectacions materials que la zona on s'ha originat el foc dins el domicili.

 

Greu incendi urbà a les Terres de l'Ebre

El passat diumenge, 2 de setembre, un home va patir cremades molt greus en l'incendi d'un restaurant de kebabs al municipi de Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre. Les flames, que es van originar en un local situat al número 35 del carrer Major, van afectar-li el vint per cent del cos i la víctima va ser traslladada en helicòpter cap a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, a Barcelona.

 

Els Bombers de la Generalitat, que hi van enviar set unitats, van aconseguir rescatar l'home a través del pati interior de l'immoble.

 

Comentaris