Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Infinit, el gran festival de tributs, arrenca a Reus aquest divendres

Tindrà lloc del 7 al 10 de setembre a les instal·lacions de firaReus
Aquest divendres 7 de setembre arrenca Infinit, el gran festival de tributs | Cedida

 

Aquest divendres, 7 de setembre, i fins al dilluns 10 de setembre, firaReus reunirà els millors grups musicals de tributs, tant internacionals com nacionals, en el primer gran festival d'aquest format que s'organitza a Catalunya i un dels més importants de la Península.

 

Dotze hores de música en directe a Reus

Aquesta primera edició del festival Infinit, de format diürn, comptarà amb dotze hores de música al dia que arrencaran amb els vermuts musicals que es repetiran cada dia de dotze del migdia a tres, amb DJ's i música diversa; així com una sessió de videoclips de dos quarts de cinc a sis de la tarda, prèvia a l'inici dels concerts. 

 

A partir de les sis, l'escenari prendrà el protagonisme i pujaran les revolucions del festival de la mà d'alguns dels millors grups de covers locals, teloners de luxe dels esperats dos grans concerts dels grups de tributs internacionals, que a partir de les vuit del vespre i fins a la mitjanit, portaran grans dosis de nostàlgia i adrenalina per igual.

 

El festival, pensat per a tots els públics, comptarà també amb dosis de música més calmada al recinte interior, de tal manera que dissabte i diumenge es projectaran a dos quarts d'una del migdia, El Mago de Oz i Moulin Rouge, respectivament, i al mateix espai actuaran, a les tres de la tarda, Setlab i Platos Rotos.

 

Retall del film El Mago de Oz (1939) | Cedida

 

Oferta gastronòmica per acompanyar els concerts

A més, el festival tindrà un servei de restauració permanent que, de la mà de La Violeta Catering & Events, oferirà una carta variada amb opcions vegetarianes i sense gluten. Per col·laborar amb la sostenibilitat, la coberteria i els plats seran de cartró i materials biodegradables.

 

Pel que fa a les entrades, es poden adquirir a la pàgina web del festival a través de Ticketea, i estan a la venda a les botigues Spook Records, H-Records i DIscos Qui'k. El preu de les entrades anticipades és de 18 euros per dia, o 54 euros l'abonament dels quatre dies del festival; mentre que l'entrada a taquilla serà de 26 euros per dia. Els menors de 10 anys podran entrar gratuïtament.

 

The Buzz Lovers en concert | Cedida

 

Les grans actuacions del festival Infinit:

— Divendres 7 de setembre, la banda Chipper & THe Wave, que actuaran abans que els grans tributs a Abba i Daft Punk.

 

— Dissabte 8 de setembre, Sardina's Golden Rule, que faran de teloners dels tributs a Bee Gees i Tina Turner.

 

— Diumenge 9 de setembre, Radio Reggae, grup de música jamaicana, que anirà seguit dels The Buzz Lovers, tribut a Nirvana, i Mind2More, que són un triple tribut a Simple Minds, U % Depeche Mode.

 

— Dilluns 10 de setembre, últim dia del festival, comptarà amb el grup Filferro, que precediran els tributs a Lady Gaga i Michael Jackson, de la mà de Donna Marie i Forever Jackson.

 

Protocol Contra les Agressions Sexistes

El festival Infinit està adherit al 'Protocol Contra les Agressions Sexistes a les Festes Populars' de l'Ajuntament de Reus, motiu pel qual fomentarà la sensibilització envers possibles actituds sexistes o discriminatòries i tindrà una tolerància zero davant qualsevol actitud incívica.

Comentaris