GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les escoles bressol de Reus obren inscripcions pel projecte 'Tastet d'Escola'

El dilluns 11 de març les famílies interessades podran inscriure als infants
Les llars d'infants de Reus oferiran fins a 28 places pel projecte «Tastet d'Escola» | TarragonaDigital.com

 

Per tots aquells infants que al setembre d'enguany hagin d'entrar per primer cop a l'escola al curs de P3, i que vulguin fer un tastet del món educatiu a banda, tenen una cita amb la iniciativa «Tastet d'Escola». Els més petits podran anar durant uns mesos a una escola bressol de Reus i preparar-se per l'any escolar. Les inscripcions a aquest projecte comencen el pròxim dilluns 11 de març, i les places són limitades.

 

Aproximació al món escolar amb «Tastet d'Escola»

Des de la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, fa sis anys que porten a cap el projecte «Tastet d'Escola». Aquesta iniciativa permet als infants que entren per primera vegada a l'escola fer una petita aproximació del món escolar abans que comenci el curs.

 

Obren les inscripcions al «Tastet d'Escola»

Les inscripcions comencen el pròxim dilluns 11 de març i durant dos mesos les famílies dels infants encara els podran inscriure, fins al 31 de maig. Una iniciativa que ja fa sis anys que està en marxa i que ja s'ha consolidat al calendari escolar reusenc.

 

Durant dos mesos els infants s'introduiran al món escolar | TarragonaDigital.com

 

Sis escoles bressol a Reus

D'altra banda, per aquest projecte les places són limitades només es disposen de 28 llocs per accedir a les diferents escoles bressol del municipi amb el projecte «Tastet d'Escola». El projecte s'ofereix a quatre escoles bressols municipals, que són la Montsant, la Margalló, La Ginesta i el Lligabosc i sis places a les escoles bressol de Marfull i l'Olivera.

 

Dos mesos de preparació per l'escola

La iniciativa té una durabilitat de dos mesos, i els infants començarien a anar a l'escola bressol a parir de l'1 d'abril i fins al 21 de juny, en horari de dilluns a divendres de 15.00 hores a 17.00 hores. D'altra banda, aquest servei té un cost mensual de 57,60 euros, el mateix preu que el curs passat.

 

Totes aquelles famílies interessades en el projecte educatiu «Tastet d'Escola» s'han d'adreçar a l'Oficina Municipal d'Escolarització de Reus, al carrer de Rosselló número 2 a partir de l'11 de març. Les places a la incitativa s'aniran cobrint per ordre d'inscripció al projecte.