Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Intent de robatori en una botiga del carrer Llovera de Reus

Els fets han passat cap a les quatre de la matinada d'avui dimarts, 20 de novembre
Imatge d'arxiu d'una dotació de la Guàrdia Urbana de Reus   | Guillem RS

 

Minuts abans de les quatre de la matinada d’avui dimarts, 20 de novembre, l’establiment Gelats i Torrons Xixona, situat al número 26 del carrer Llovera de Reus, ha patit un intent de robatori, segons explica el Diari de Tarragona.

 

Veuen algú sortint corrents del local del carrer Llovera

Un veí de la zona hauria alertat la Guàrdia Urbana de Reus i una patrulla s’ha apropat a la botiga per comprovar què passava. Aparentment, algú va veure un home sortint del local corrents.

 

En entrar a l’establiment, els agents han vist la caixa enregistradora a pocs metres de la porta i, com que el local encara no està obert al públic, el lladre no ha pogut endur-se res.

 

Dos robatoris en comerços al centre de la ciutat de Reus

El del carrer Llovera no ha estat l'únic capítol delictiu relacionat amb establiments comercials que ha tingut lloc a Reus durant les últimes hores. Diumenge, 18 de novembre, la Guàrdia Urbana va ser alertada sobre dos robatoris, concretament, en un bar i un forn de pa reusencs.

 

El modus operandi va ser el mateix en els dos casos i els lladres, que van endur-se diners de les caixes enregistradores, van utilitzar un roc per trencar els vidres de les portes. Els robatoris van afectar el bar Simón, situat al carrer de Sant Bernat Calbó, i un establiment de la cadena de forns Sant Vicenç, a l'avinguda President Macià.

 

Mossos i Guàrdia Urbana investiguen si els dos robatoris estan relacionats

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus investiguen, a hores d'ara, si els dos delictes estan relacionats o si només va tractar-se d'una coincidència en el temps i en la forma de robar als negocis. De moment, els cossos policials no tenen pistes sobre els autors.

 

Comentaris