Isaac Sanromà tanca el seu mandat a la Cambra de Reus fent un balanç positiu

El president cameral s'ha mostrat molest per com s'ha pres la solució per a l'Hospital Sant Joan | Considera que Pellicer «ha apartat» la Cambra
Isaac Sanromà, durant l'esmorzar de Nadal amb la premsa | TarragonaDigital

 

Avui dimecres, 19 de desembre, i durant l’esmorzar de Nadal amb la premsa, l’últim del seu mandat, Isaac Sanromà, president de la Cambra de Comerç Reus, ha fet balanç dels seus anys al capdavant de l’entitat. El màxim responsable de l'entitat ha admès que va meditar molt la decisió de no tornar-se a presentar i ha expressat, amb total convenciment, que la institució necessita noms i cares noves. Sanromà s’acomiada agraïnt el suport de l’empresariat de l’àrea d’influència de la Cambra de Reus i convençut que «s’ha fet una bona feina». El traspàs de poder, ha explicat, haurà de fer-se de manera responsable, ja sigui amb el candidat —entre els dos que hi ha— que guanyi les eleccions, o amb una presidència fruit de l’entesa entres les actuals candidatures.

 

Molest per com s’ha pres la solució per a l’Hospital

Isaac Sanromà considera que, tot i que la finalitat de la solució per a l’Hospital Sant Joan de Reus pugui perseguir un bon objectiu, no s’ha pres com s’havia de prendre. «Ningú ens ho ha vingut a explicar», ha lamentat, i ha recordat que la Cambra de Comerç formava part del Pacte de Ciutat per a la Salut i, per tant, mereixia una explicació que encara no ha arribat. Sanromà ha lamentat, de fet, que sigui una mostra de la capitalitat que, considera, ha perdut la ciutat de Reus en matèries com la sanitat o l’àmbit empresarial.

 

Sanromà considera que Pellicer «ha apartat la Cambra»

El president de la cambra, preguntat per la premsa, ha valorat la relació que creu que hi ha entre l’Ajuntament de Reus i la Cambra de Comerç, i ha recordat l’envergadura que havia tingut el consell d’administració de Redessa, amb presència d’alcaldes d’arreu de les comarques tarragonines i de la Cambra, que culminava a firaReus. «S’ha diluït el consell de firaReus i les decisions es prenen a Redessa, és un model equivocat», ha etzibat. Sanromà manté que la Cambra de Reus va fer «aportacions importants a la Fira del Parc de Sant Jordi», però que la mentalitat de l’actual alcalde, Carles Pellicer, és «qui paga mana» i que, amb això, «s’ha apartat la Cambra» dels llocs de decisió, quedant-se amb una presència simbòlica, per exemple, a la mateixa firaReus.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris