Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Corbacho, a La Fira de Reus per entregar els premis del concurs de curts

Marc Muñoz, Lisa Gibert i Miguel Ángel Romero es van endur les beques
José Corbacho, en una imatge presa durant la visita al Centre Comercial La Fira. | Cedida

 

L'actor José Corbacho va ser el gran reclam d'aquest dissabte, 24 de novembre, al Centre Comercial La Fira de Reus. L'actor i guionista barceloní va fer acte de presència al recinte comercial per tal de fer entrega dels premis als guanyadors del concurs de curtmetratges organitzat pel mateix Centre Comercial La Fira de Reus. Marc Muñoz, Lisa Gibert i Miguel Ángel Romero es van endur les beques corresponents a aquest guardó.

 

Corbacho premia els guanyadors del concurs de curts de La Fira

José Corbacho va ser l'encarregat de presentar la cerimònia de cloenda del concurs de curtmetratges que va organitzar La Fira Centre Comercial i que es van enregistrar a l'interior del mateix recinte els dies 5 i 6 de novembre. Els autors de les respectives filmacions van ser els alumnes que cursen estudis de cinema a l’ECIR, l'Escola de Cinema de Reus. Els estudiants van poder gravar els seus curtmetratges en grups de tres persones i van poder disposar de diferents espais de La Fira Centre Comercial per anar desenvolupant les seves creacions.

 

Els participants es disputaven tres beques de mil euros cadascuna per seguir amb els seus estudis a l'Escola de Cinema de Reus. La cerimònia d'aquest dissabte, doncs, va servir per poder desvelar qui eren els tres vencedors i, per tant, qui s'endú les beques de 1.000 euros. Marc Muñoz, Lisa Gibert i Miguel Ángel Romero són les tres persones que, amb el seu curtmetratge, van obtenir el premi.

 

Punt final a la campanya 'Més experiències' de La Fira Centre Comercial

La cerimònia, que com s'ha dit va presentar l'actor José Corbacho, es va celebrar a l'interior d'una de les sales dels cinemes Axion i va servir, a la vegada, com a acte de punt final a la campanya 'Més experiències' que, al llarg de tot aquest mes de novembre, ha desenvolupat La Fira Centre Comercial. Una de les activitats previstes, doncs, era aquest concurs de curtmetratges que aquest dissabte va proclamar els seus tres vencedors. La presència de José Corbacho va dotar l'acte de prestigi i l'actor es va fotografiar amb multitud de persones que no es van voler perdre la seva visita a Reus.

Comentaris