Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Juan Carlos Sánchez vol tornar a liderar Cs a Reus el 2019

L'actual portaveu es posa a disposició del partit | No repetiran tots els actuals regidors de la formació
El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez. | Cedida

 

Juan Carlos Sánches es posa a disposició de Ciutadans per tornar a encapçalar la llista electoral als comicis municipals del 2019. Segons explica l'actual portaveu a TarragonaDigital, ha pres la decisió perquè «crec que ara, més que mai, el projecte de Ciutadans és necessari a Reus i a Catalunya». Es proposa com alternativa a l'actual alcalde, Carles Pellicer, perquè, declara, «la democràcia i el respecte a la llei comencen als Ajuntaments».

 

Un equip per guanyar les eleccions

La formació taronja no ignora els bons resultats electorals obtinguts el 21 de desembre passat, quan als comicis al Parlament de Catalunya van esdevenir la força més votada a la capital del Baix Camp. És per això que, l'actual portaveu de Cs afirma que «farem un equip per guanyar les eleccions i preparat per poder governar Reus, perquè creiem que a les properes eleccions municipals hi pot haver aquesta opció».

 

Grup municipal de Ciutadans Reus | Miguel Cabrerizo

 

No repetirà tot el grup municipal

Juan Carlos Sánchez no vol avançar noms de la seva futura llista. De fet, puntualitza que «a data d’avui, no s’a postulat cap altre candidat; si fos així, la direcció del partit aplicarà el procediment establert per a aquests casos». Seria llavors, si ell és l'únic candidat, quan començarien a treballar la llista electoral. «El que sí que puc avançar és que no repetiran els quatre regidors que actualment té Ciutadans a Reus, però encara és molt aviat per parlar dels noms que aniran a les llistes».

 

En aquest sentit, afirma que «la nostra llista estarà formada per persones competents i preparades, però també amb sentit comú i responsabilitat per treballar en propostes positives per a la ciutat i per a tots els nostres veïns, sense deixar fora ningú». Manté el discurs de Cs d'atacar l'equip de l'actual alcalde, Carles Pellicer, acusant-lo de no governar pensant en la ciutat i els seus habitants, sinó de fer-ho actuant només en línia independentista. «Reus necessita un canvi, un alcalde que governi per tots i per a tots, respectant totes les sensibilitats i ideologies».

 

Quatre candidats confirmats

Al plenari municipal de Reus hi ha quatre partits que ja tenen confirmat qui encapçalarà la seva llista a les eleccions de l'any vinent. El PDECat, encara sense tenir clar amb quina marca es presentaran, ja sap que el número 1 l'ocuparà, de nou, Carles Pellicer, l'actual alcalde de la ciutat. També repetirà la seva companya de govern, Noemí Llauradó, per ERC; així com la cap de l'oposició, Marta Llorens, a la CUP; i Andreu Martín, portaveu del PSC, que serà la primera espasa del partit als comicis municipals. Resta la incògnita, encara, de qui encapçala el PP, si torna a ser Sebastià Domènech o no; així com si l'assemblea d'Ara Reus ratifica Daniel Rubio com a candidat, l'únic que s'hi ha postulat fins ara.

Comentaris