ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Els Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitzen jornades de portes obertes

Les trobades per introduir al món dels jocs de taula es realitzen cada dos mesos
Imatges de les Jornades de Rol que organitza l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus | Isma Llanes

 

 

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) torna, un any més sa obrir-se al públic per descobrir a la ciutadania reusenca el món dels jocs de taula. Aquesta associació, molt consolidada al panorama reusenc i amb múltiples activitats, vol obrir les seves portes perquè la gent descobreix què s'hi cou a l'associació. Per aquest motiu a partir del pròxim 9 de març i en període bimensual, es realitzarà una jornada de portes obertes.

 

Portes obertes per conèixer el món dels jocs

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) va néixer amb l'objectiu de promoure l'activitat lúdica a través dels jocs de taula ofereix un gran ventall d'activitats a Reus. Ara, realitzarà una jornada de portes obertes a través de l'activitat «L'entaula't» que s'adreça a joves a partir dels 14 anys. En aquestes jornades el joc serà el protagonista i aquelles persones que s'hi acotin podran participar en partides introductòries als jocs de rol.

 

L'AJJRR organitza jornades de portes obertes cada dos mesos | Cedida.

 

Aquesta activitat es portarà a cap els dissabtes 9 de març, 4 de maig, 6 de juliol, 7 de setembre i 7 de desembre a partir de les 20.00 hores. A més, tots aquells participants podran emportar-se el sopar o encomanar-lo a la seu, que se situa carrer d'Eduard Toda.

 

El rol com a mètode educatiu

D'altra banda, també es realitzarà una altra activitat en aquesta ocasió centrada per un públic familiar amb infants. Sota el nom «Ei, Tothom a taula!», els més petits també podran introduir-se en el món dels jocs de rol amb diverses possibilitats de lleure i educatives. Les diverses jornades tindran lloc els diumenges 7 d'abril, 2 de juny, 4 d'agost i 3 de novembre de 17.00 hores a les 20.00 hores.

 

Múltiples activitats a l'AJJRR

L'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) porta a cap diverses iniciatives relacionades amb els jocs de taulell, de cartes, jocs amb miniatures i videojocs. Tanmateix, també realitza diverses activitats lúdiques com difondre les disciplines artístiques i les expressions culturals relacionades amb l'entorn dels jocs de rol, estratègia i la simulació.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!