Junts per Reus proposa ampliar el bus a demanda i les rutes vigents

El transport públic és la quarta proposta de la candidatura de l’alcaldable Carles Pellicer
Junts per Reus proposa ampliar el bus a demanda i ajustar i ampliar algunes línies actuals | cedida

 

El programa electoral de Junts per Reus va agafant forma a poc a poc. Després de presentar diverses propostes, en aquesta nova s’han fixat en el transport públic. En aquest sentit, des de la candidatura de l’alcaldable Carles Pellicer es vol treballar en dues mesures concretes: ampliar el servei de bus a demanda i les rutes vigents. Totes dues són possibles després d’ampliar la flota de Reus Transport amb autobusos més equipats tecnològicament i amb més capacitat.

 

 

El transport públic, la quarta proposta electoral

Junts per Reus vol ampliar el servei de bus a demanda. Aquesta mesura està plantejada per abastir urbanitzacions i barris, els quals no estan connectats a la xarxa pública de Transport Públic i fa temps que estan reclamant aquesta connexió. Per aquest motiu es proposa l’adquisició de dos autobusos petits per cobrir zones com Blancafort, El Pinar, Aigüesverds i altres zones de la ciutat que ho requereixin. Durant aquest últim mandat, ja s’ha creat el servei de bus a demanda a Mas Carpa i també a la urbanització Sant Joan, amb una molt bona valoració per part dels veïns.

 

D’altra banda, la segona mesura que es planteja és l’anàlisi de les principals línies de la ciutat amb l’objectiu d’ajustar els horaris a les necessitats escolars i/o laboral dels usuaris, ja que es pot millorar en línies com la dels polígons industrials, que necessiten una major freqüència de pas. Tanmateix es proposa ampliar algunes línies amb noves parades. Aquesta proposta seria factible, ja que en el present mandat s’han adaptat algunes parades que han permès millorar la qualitat del servei i fer-lo més àgil i proper als barris de la ciutat.

 

«Reus té una xarxa d'autobús molt ben valorada»

L'objectiu és aconseguir relligar la ciutat, amb un transport públic potent que faci de Reus una ciutat més amable i transitable. En aquest sentit, el candidat a l'alcaldia Carles Pellicer ha explicat que «Reus té una xarxa d'autobús molt ben valorada, però ara és el moment d'excel·lir. No n'hi ha prou amb autobusos nous i moderns, cal ampliar les línies i arribar a tot arreu, estar al servei de les necessitats de tots els reusencs». Tot i això, l'alcaldable de Junts per Reus afirma que «el creixement ha de ser racional i tenir en compte l'impacte econòmic per assegurar l'estabilitat de l'empresa pública Reus Transport».

 

També et pot interessar: