NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

Junts per Reus aposta per renovar l'estació d'autobusos i el Mercat del Carrilet

També proposa fer del carrer de l'Escultor Rocamora un bulevard i crear una nova zona verda
Els membres de la llista Junts per Reus al barri del Carrilet | Cedida

 

Junts per Reus segueix amb la campanya electoral i en aquesta ocasió se centra en el barri del Carrilet, concretament en matèria d'urbanisme. L'objectiu d'aquestes propostes és revitalitzar la zona apostant per la construcció d'un nou mercat del Carrilet, reformar l'estació d'autobusos, fer més visible el carrer de l'Escultor Rocamora i convertir-lo en un bulevard i finalment, crear una nova zona verda.

 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Reus. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

 

Quatre propostes per el barri del Carrilet

El cap de llista de Junts per Reus, Carles Pellicer ha anunciat avui, 15 de maig, aquestes quatre propostes per una de les zones d'entrada al centre de la ciutat per als turistes. Ha manifestat que des de govern ja s'ha treballat per millorar la zona del Carrilet, concretament des de la regidoria d'urbanisme i l'empresa Amersam, que forma part del gran projecte que l'Institut de mercats de Barcelona ha plantejat per la zona.

 

L'alcaldable Carles Pellicer ha fet quatre propostes electorals per la zona del Carrilet | Cedida

 

Renovació de l'estació d'autobusos i el mercat

Junts per Reus proposa unir el mercat del Carrilet amb l'estació d'autobusos, un mateix edifici de manera cohesionada que engloba aquestes dues instal·lacions. Per tant, es combinaria un mercat renovat i adaptat a les noves tendències amb una estació d'autobusos moderna i funcional.

 

Edificis sobre la futura estació d'autobusos

En aquest àmbit, plantegen construir un edifici d'oficines, un hotel o habitatges sobre la que seria la futura estació d'autobusos. Aquest ambiciós projecte també inclouria una zona verda al costat de l'avinguda del President Macià.

 

Plànol de les propostes de la zona Mercat del Carrilet de Junts per Reus | Cedida

 

Fer el carrer d'Escultor Rocamora un bulevard

D'altra banda, una de les propostes electorals que planteja per aquesta zona es basa an canviar l'especte del carrer d'Escultor Rocamora. Carles Pellicer proposa que aquest carrer es converteixi en un bulevard, una zona per relligar l'estació amb el Parc de Mas Iglesias i el mercat. També, construir una zona de vianants per connectar el parc de Mas Iglesias amb l'entrada al carrer de Macià Vilà, una zona que ara és un pas d'autobusos.

 

 

A banda d'aquestes actuacions que Junts per Reus proposa pel Carrilet, en matèria d'urbanisme, també ha explicat altres projectes. Com la connexió de la ronda nord amb l'actual ronda de l'escola La Vitxeta, acabar de reformar el camí de Valls, o la construcció de l'Espai d'Aigües i Piscina municipal.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris