Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Lax'n'Busto anuncia un segon concert al Teatre Fortuny de Reus

Tindrà lloc el pròxim 23 de maig i comptarà amb la pràctica totalitat dels cantants que han participat en el disc

 

 

Atesa la velocitat amb què es van esgotar les entrades per a la presentació del nou disc de Lax'n'Busto al Teatre Fortuny de Reus, el grup del Vendrell ha decidit fer un altre concert a la capital del Baix Camp.

 

D'aquesta manera, davant la gran demanda del públic, el que havien de ser tres concerts de presentació en tres escenaris diferents, s'ha acabat ampliant a cinc; i el pròxim 23 de maig a les nou del vespre, el Teatre Fortuny acollirà el segon concert de 'Polièdric', que sortirà a la venda el dia 15 de febrer.

 

Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web del Teatre Fortuny a un preu que oscil·la entre els 32 i els 20 euros en funció del lloc que s’esculli.

 

Nerea Bassart amb Lax'n'Busto. | Lax'n'Busto

 

'Polièdric' sis veus i el retorn de Pemi Fortuny

Després de més de dos anys fora dels escenaris i sis del darrer disc d’estudi, els Lax’n’Busto afronten un nou repte a l’enregistrar un disc amb cançons inèdites, però aquesta vegada interpretades per set cantants diferents. Les noves cançons es podran gaudir des de diferents angles, amb veus conegudes, però també amb altres de desconegudes.

 

Sense cap mena de dubte, el retorn de Pemi Fortuny, el cantant original i cofundador dels Lax'n'Busto, serà el major atractiu per als seguidors del mític grup del Vendrell. Amb la incògnita de si torna per quedar-se o només puntualment, pujarà als escenaris acompanyat d'artistes com Ramon Mirabet, Miquel Abras, Pol Fuentes, Ernest Armengol o David Ros.

 

D'altra banda, destacarà també la veu de Nerea Bassart, guanyadora del càsting que els vendrellencs van organitzar el passat estiu per trobar un nou cantant després del comiat del gran Salva Racero.

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris