NOVETAT

Totes les notícies del Tsunami Democràtic gratis al teu mòbil

'Llambordes' busca artistes per pintar diferents pistes de bàsquet de Reus

El concurs s'adreça a artistes del territori d'entre 18 i 40 anys, un jurat decidirà les obres guanyadores
Els concursants hauran de presentar una proposta de disseny de pista horitzontal i el jurat decidirà els tres guanyadors | Cedida
 

Amb motiu de Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019, la comissió d'artistes que integren el grup de treball del programa 'Llambordes' ha organitzat un concurs de pintades horitzontals perquè es puguin Il·lustrar el terra de tres pistes de bàsquet de la ciutat de Reus. La pista de bàsquet de la plaça d'Europa i les dues que hi ha a la plaça Arquitecte Sardà són les escollides per ser decorades i, un cop finalitzi el concurs, els guanyadors i les guanyadores podran pintar-les amb els seus propis dissenys. Aquesta iniciativa és un projecte conjunt entre la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència i la Regidoria d'Esports. 

 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Reus. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

 

Bases i premis del concurs 

El concurs s'adreça a joves artistes d'arreu del territori que tinguin entre 18 i 40 anys. Cada participant només podrà presentar una proposta, que s'haurà d'adequar a les pistes de 20 x 11 metres quadrats, és a dir, les pintades hauran de cobrir una superfície d'uns 250 metres quadrats aproximadament. El jurat serà l'encarregat de decidir a quina de les tres pistes anirà cada un dels dissenys. El premi del concurs està valorat en 1.500 euros en total, és a dir, 500 euros per a cada obra guanyadors i l'organització es farà càrrec del cost de la pintura. En aquest enllaç podeu apuntar-vos al concurs, consultar-ne les bases i la convocatòria i obtenir el formulari per poder presentar la proposta. 

 

Programa Llambordes 2019

'Llambordes' és una iniciativa impulsada pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Reus i el seu objectiu principal és fomentar l'art urbà a la ciutat de Reus. Va néixer fa uns anys i el grup de treball del programa és l'encarregat d'organitzar les diferents activitats i propostes per tal que, diferents joves artistes de la ciutat pugui realitzar intervencions artístiques de grans dimensions arreu de la ciutat. 

 

Les pintes que es pintaran són la de la plaça d'Europa i les de la plaça Arquitecte Sardà | Google Maps

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris