Lluís Pallejà, alcaldable de Primàries Reus a les municipals del maig

El «no partit polític» de base independentista ha celebrat avui els seus comicis interns, amb una participació del 45%
Lluís Pallejà, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

 

El procés electoral de Primàries Reus, el «no partit polític» de base independentista ja té candidats a les eleccions municipals del mes de maig. La formació ha celebrat els seus comicis interns avui dissabte, 23 de febrer, a la seu d'Òmnium Baix Camp, al Raval de Santa Anna reusenc, amb una participació que ha rondat el 50%.

 

Lluís Pallejà, l'alcaldable

Primàries Reus, una organització que va irrompre durant l’última tardor amb la voluntat de trencar «amb el sistema de partit opac i hermètic», ha escollit avui entre tres homes, Lluís Pallejà (190 vots), Jordi Pouget (87 vots) i Lluís Agustench (80 vots), la persona que encapçalarà la llista cap a l'alcaldia del consistori reusenc.

 

A les vuit del vespre, les urnes del partit republicà han tancat la jornada, on han votat 357 de les 804 persones registrades, amb un percentatge de participació del 45%. D'altra banda, també s'han realitzat votacions pel que fa al cos de la llista, on hi havia un total de dotze persones candidates. Després de sortir escollit Lluís Pallejà com a cap de llista de Primàries Reus, també s'han fet votacions per escollir la resta, en què Úrsula Subirà, Biel Ferrer, Ester Cabre i Anna M. Sugranyes, han estat les quatre persones més votades.

 

 

Així doncs, després d'escollir-se el cap de llista, entre tres candidats, i votar el cos de la llista de Primàries Reus, el qual ha quedat definit, només queda esperar que la candidatura per entrar al consistori reusenc, realitzi la seva ordenació paritària per a les eleccions municipals a Reus.

També et pot interessar: