Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El dia 23 de novembre Reus encendrà els llums de Nadal

L'Ajuntament ha tret a licitació la contractació de l'empresa que s'encarregarà de l'il·luminació
Els llums del Nadal 2017 a Reus | Laia Solanellas
 

En un mes Reus donarà la benvinguda a una de les èpoques més boniques de l'any, el Nadal. Ho farà amb l'encesa dels llums Nadal el divendres 23 de novembre del 2018. La gestió de l'enlluernat ha sortit a licitació avui, 11 d'octubre perquè qualsevol empresa que ho desitgi es presenti a concurs per portar la il·luminació nadalenca de la ciutat. El pressupost de licitació s'ha fixat en gairebé 50.000 euros.

 

Divendres 23 de novembre Reus veurà el llum

Una època de felicitat per molts, i estrès per uns altres, com és el Nadal, sempre va acompanyada de les llums nadalenques que il·luminen la ciutat. Ja sigui amb estrelles, arbres de nadal o bombetes que simulen floquets, els carrers de la capital del Baix Camp s'ompliran de llum a partir del 23 de novembre. L'enllumenat ornamental de Nadal es realitzarà places del Mercadal, de Prim i de la Llibertat de Reus. A més, s'implantarà un arbre de nadal al centre de la plaça del Mercadal de més de 10 metres d'alçada, i de diferents objectes d'il·luminació per diversos barris de la ciutat.

 

Els llums del Nadal 2017 a Reus | Laia Solanellas

 

Destacarà el fil lluminós blanc fred

A la plaça del Mercadal la decoració es portarà a cap amb fil lluminós de color blanc fred als fanals. A la plaça de Prim, es realitzarà la mateixa decoració i els arbres laterals també s'il·luminaran amb color blanc fred. La plaça de la Llibertat es decorarà els arbres de la zona del carrer Ample de color blanc, i s'instal·larà un element decoratiu al paviment de la cantonada del carrer Ample.

 

Els llums del Somni de Nadal a Reus 2017 | Laia Solanellas

 

L'empresa s'encarregarà del muntatge, manteniment i desmuntatge

L'empresa que es quedi amb la gestió de l'enllumenat nadalenc a Reus, haurà d'ocupar-se tant del muntatge com del manteniment, del desmuntatge i de la seguretat de les persones i dels elements decoratius. A més, la durada d'aquest contracte es fixa en el període d'un any, amb la possibilitat de prorrogar-la a dos anys, incloent-hi la temporada de Nadal 2019 -2020. Tanmateix, l'empresa haurà d'encarregar-se de l'encesa i el tancament dels llums diàriament per garantir el seu correcte funcionament.

Comentaris