Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Love of Lesbian, 'Mare Terra' i un teatre solidari als teatres de Reus

El Teatre Fortuny i el Bravium teatre acolliran els concerts i les obres teatrals
Love of Lesbian presentarà l'espectacle 'Miralls i Miratges' al Teatre Fortuny | CEDIDA

 

El grup musical Love of Lesbian arriba a Reus per portar el seu nou espectacle 'M&M Miralls i Miratges', amb una posada en escena innovadora. El pròxim divendres 1 de febrer el Teatre Fortuny acollirà el concert i completarà el cap de setmana amb l'espectacle infantil 'Mare Terra', de la companyia del Príncep Totilau. D'altra banda, el Bravium Teatre acollirà l'actuació musical d'Alquima Flamenco i un teatre solidari 'Jose Maria y el Padre pasota'.

 

Love of Lesbian al Teatre Fortuny

Aquest cap de setmana el Teatre Fortuny serà la seu de dos espectacles, divendres 1 de febrer, serà el torn del concert de Love of Lesbian que realitzarà un espectacle diferent de l'habitual. El grup interpretarà els seus principals èxits amb una gran posada en escena, fent servir diverses tècniques teatrals com la màgia o les ombres xineses. Love of Lesbian venen a la capital del Baix Camp per presentar la seva darrera proposta 'M&M Miralls i Miratges'.

 

'Mare Terra' és un espectacle d'actors i titelles per a infants | Cedida

'Mare Terra', un espectacle infantil de titelles 

El Teatre Fortuny també acollirà la representació de l'espectacle infantil 'Mare Terra'. De la mà de la companyia Príncep Blau que través dels titelles representarà temes molt diversos sobre l'aparició de la vida al planeta Terra. Aquesta representació infantil es podrà veure el pròxim dissabte 2 de febrer a les 17.30 hores. L'espectacle representa un circ on els personatges contesten les preguntes d'un infant.

 

Alquímia Flamenco és una formació musical de Reus i Cambrils creada el 2005 | Cedida

 

Música flamenca al Bravium Teatre

El Bravium Teatre també té el cap de setmana ocupat amb el concert d'Alquimia Flamenco i un teatre solidari. Alquima Flamenco presentarà el seu darrer espectacle 'Nuevo ramo de viejos cantares', l'espectacle es portarà a cap el pròxim dissabte 2 de febrer a les vuit del vespre. A la representació la combinació de dansa i música flamenca inundaran l'escenari del Bravium Teatre.

 

Una obra solidaria per la Lliga contra el Càncer.

Tanmateix, aquest diumenge 3 de gener Josep Maria Escudé presentarà l'obra 'Jose Maria y el Padre pasota'. Aquesta representació de caràcter solidari anirà destinada per la Lliga contra el Càncer. Escudé posarà en escena un seguit d'altercats familiars que giraran la història de l'obra.

Comentaris