Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Maleïdes les guerres i Eduard Canimas posaran la música del diumenge al Festival Accents

La Sala Santa Llúcia i el Teatre Bravium acolliran les actuacions musicals
Cartells del Festival Accents | Isma

 

El Festival Accents continua posant música a la ciutat de Reus, amb Maleïdes les guerres i Eduard Canimas com a protagonistes. Després de l'èxit dels concerts dels osonencs Obeses i de Toti Soler i Gemma Humet al Teatre Bartrina, arriben amb molta força aquests grups per amenitzar les tardes de diumenges del 21 i 28 d'octubre. En aquesta ocasió serà la Sala Santa Llúcia i el Bravium Teatre els encarregats d'acollir les actuacions musicals del Festival Accents.

 

Un trio musical que denuncia les guerres, Maleïdes Guerres

L'espectacle Maleïdes Guerres (i aquell qui les va fer), es durà a terme el pròxim 18 d'octubre a la Sala Santa Llúcia. Carles Beltran, Lali Barenys i Namina, són els components d'aquest grup que pretén reivindicar la cultura com una arma de construcció massiva.

 

Un músic, una cantant i una actriu s'han unit per denunciar les guerres mitjançant la interpretació de textos d'Ovidi Montllor, Pere Quart o poemes de John Denver, Bob Dylan i Silvio Rodríguez, entre altres. L'actuació es realitzarà a les set de la tarda i l'entrada anticipada té un cost de 10 euros comprant-les al seu web, i 13 euros a la taquilla.

 

El gironí Canimas, al Bravium Teatre

D'altra banda, vingut des de Girona, el cantautor Eduard Canimas, donarà el toc final a l'últim diumenge d'octubre a Reus amb el Festival Accents. Un dels artistes amb més renom de la música popular catalana, aterrarà al Bravium Teatre de Reus el diumenge 28 d'octubre a les set de la tarda. En aquesta actuació musical presentarà el seu darrer treball 'Un pam de net'. Les entrades per Canimas tenen un cost de 8 euros anticipada comprant-les en aquest enllaç, i 10 euros a la taquilla del Bravium Teatre.

 

Imatge d'arxiu d'un Concert Vermut als Jardins de la Casa Rull | Isma Llanes

 

Els «Concerts Vermut» dels Jardins de la Casa Rull

A banda d'aquests concerts que es duran a terme els diumenges, els espectadors del Festival Accents podran acabar d'arrodonir el cap de setmana musical. La manera com ho poden fer és mitjançant els «Concerts Vermut» dels dissabtes. Durant sis cap de setmana els Jardins de la Casa Rull, dins del marc del festival musical Accents, ofereix diferents propostes acompanyades de Vermut Miró, per passar un migdia amenitzat amb bona música.

Comentaris