La marca de moda i sabates Snipes obre botiga a La Fira Centre Comercial de Reus

Snipes ha instal·lat la seva nova botiga a la Planta Carrer
La marca de moda i calçat Snipes obre botiga a La Fira Centre Comercial | cedida

Una nova botiga de moda i sabates ha obert botiga a La Fira Centre Comercial de Reus. Es tracta de la firma Snipes, de moda i calçat esportiu per a home, dona i nens nascuda fa 20 anys a Alemanya. Ara, la companyia ha apostat per obrir un establiment a La Fira Centre Comercial per fer arribar els seus productes i novetats als clients del centre comercial reusenc.

La nova botiga Snipes ha obert les seves portes a la Planta Carrer de La Fira. En aquest establiment s'hi podrà trobar una gran oferta de sabates esportives, calçat 'running' retro, botes i sabatilles de bàsquets, a més de la roba urbana més moderna, accessoris com ara bosses de viatge o gorres 'snapback'.

La firma alemanya es va fundar a la localitat d'Essen el 1998 i actualment té més de 170 botigues arreu d'Europa, a països com Alemanya, Àustria, Itàlia, Suïssa o Espanya. L'arribada d'Snipes a La Fira Centre Comercial se suma a les obertures recents d'altres marques que han desembarcat fa poc al centre comercial, com ara Köroshi, Kiwoko i Tezenis.

També et pot interessar

"📸 L'espectacular pinya dels Xiquets de Reus per La Marató de TV3" "⛪ Engeguen una campanya per «salvar» la campana del temple de la Sang de Reus"