ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Marcos Massó, relleu de Valentín Rodríguez a la federació veïnal de Reus

Fonts de la FAVR apunten al president veïnal del Golf Aigüesverds | Ni ell ni l'actual junta fan declaracions al respecte
Marcos Massó, exregidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus | reus.cat

 

Marcos Massó serà el pròxim president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus segons ha pogut saber TarragonaDigital a través de membres de l'entitatSeria qui encapçalaria l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions que l'entitat celebrarà dimarts vinent, 26 de febrer. Tant Massó com la junta actual han declinat fer declaracions al respecte, i expliquen que es va demanar que es treballés el nou projecte de manera discreta fins que se celebrin les eleccions.

 

Relleu a la Federació d'Associacions de Veïns de Reus

Tal com marquen els estatuts de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus (FAVR), aquest mes de febrer s'hi celebren eleccions. Aquesta vegada, i tal com es va establir als estatuts amb l'entrada de l'actual junta, el president de l'entitat, Valentín Rodríguez, no s'hi pot tornar a presentar. La setmana passada, el dijous dia 14, acabava el termini per presentar candidatures, termini que es va tancar amb una proposta sobre la taula.

 

Aquesta proposta seria la que encapçala Marcos Massó segons membres de la FAVR han explicat a aquest mitjà. L'actual junta sortint va decidir treballar de manera discreta el relleu, motiu pel qual tant Marcos Massó com l'encara president, Valentín Rodríguez, declinen fer valoracions o anuncis respecte a aquesta situació. Aquesta discreció, però, resulta «incomprensible» per algunes de les persones que presideixen associacions adherides a la Federació.

 

Valentín Rodríguez valora, a TarragonaDigital el seu pas per la FAVR | Àngel Ullate

 

La Federació d'Associacions de Veïns de Reus celebrarà una assemblea dimarts vinent que ha de servir per ratificar l'única candidatura presentada. Marcos Massó hauria format un equip de treball per mantenir l'activitat i el pes del moviment veïnal en el si de la societat reusenca. Per fer-ho comptaria, a la candidatura, amb Eduardo Navas, de l'Associació de Veïns Primer de Maig, a Sant Josep Obrer, i amb Ana Belén Castaño, de l'Associació de Veïns del barri Sol i Vista.

 

Allunyat però no desconnectat de l'actualitat municipal

Marcos Massó és president de l'Associació de Veïns del Golf Aigüesverds, i ha tingut participació activa en la política local fins al darrer mandat. Entre els anys 2011 i 2015 va ser regidor de Medi Ambient de Reus pel Partit Popular, aleshores soci de govern de CiU. Les eleccions de l'any 2015 van deixar Massó a les portes d'entrar al plenari, i és que ocupava el tercer lloc d'una llista del PP que va treure dos regidors.

 

Fonts del partit apunten que, durant aquests quatre anys, s'ha distanciat de l'activitat quotidiana del partit. La nova formació Els Lliures es va interessar, ara fa gairebé un any en Massó per intentar constituir òrgans locals per tal de guanyar múscul de cara a les pròximes eleccions. Les converses, finalment, no van fructificar, i tal com explicava aleshores, preferia «seguir desconnectat, he de seguir desconnectat, ara mateix, perquè tinc compromisos que ho exigeixen».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!