GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Maridatge gastronòmic al Centre de Desenvolupament de l'Oli a Reus

La cita serà el dimecres, 29 de maig, a Cal Massó i comptarà amb la presència del cuiner Vicent Guimerà que oferirà una demostració de cuina en directe
Imatge d'arxiu de mostres d'olis d'oliva verge extra   | Cedida
 

 

El Centre de Desenvolupament de l'Oli (CDO), gestionat per l'Ajuntament de Reus en conveni amb la Diputació de Tarragona, organitza un maridatge gastronòmic amb l'objectiu de promocionar els Premis CDO de l'any 2018. L'acte està adreçat a periodistes, a crítics gastronòmics i a professionals de l'hostaleria i la salut, a més, pretén ser un espai de debat entre productors, cuiners, comunicadors i professionals. La jornada es realitzarà el pròxim dimecres, 29 de maig, a partir de les 10.45 hores al Centre d'Art Cal Massó. 

 

Una Estrella Michelin serà el convidat especial 

La jornada comptarà amb la presència del prestigiós cuiner Vicent Guimerà que oferirà una demostració de cuina en directe en la qual maridarà l'oli d'oliva verge extra del territori amb productes de proximitat. Guimerà és el xef del restaurant l'Antic Molí d'Ulldecona i està reconegut amb una Estrella Michelin. Els Premis CDO s'organitzen anualment des de l'any 2006 per escollir la millor varietat d'oli d'oliva verge extra fruitat verd amarg, verd dolç i madur de les cooperatives i molins de les denominacions d'origen protegides (DOP) Baix Ebre-Montsià, Siurana i Terra Alta. 

 

Els guanyadors de l'any 2018

Els guanyadors de l'edició 2018 van ser els següents: la Cooperativa Falset-Marçà va ser premiat a l'oli fruitat verd amarg; la Unió Origen SCL - Molí Terra Alta se li va atorgar el Premi oli fruitat verd dolç; i, finalment, Olis Solé de Mont-roig del Camp va ser el guanyador del Premi oli fruitat madur. El Centre de Desenvolupament de l'Oli va néixer l'any 1998 amb l'objectiu de reconèixer i fer valdre la tasca que fan els productors d'oli d'oliva verge extra d'arreu del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. 

 

També et pot interessar: