Marina Berasategui, número cinc d'ERC Reus a les municipals

Membre de l'executiva del partit, és arquitecta de formació i professora a la URV | S'ha implicat en l'àmbit de la comunitat educativa
Marina Berasategui presentant el projecte de La Vitxeta als pressupostos participatius de Reus | Twitter @mberasateguic

 

Marina Berasategui serà la número cinc d'ERC Reus a les pròximes eleccions municipals a la capital del Baix Camp. Expresidenta de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola La Vitxeta, també s'ha significat en l'àmbit feminista a través dels actes que ha organitzat el partit o el col·lectiu del qual forma part, Les Teixidores. Membre de l'executiva local de la formació, treballa al servei de recursos materials de la URV.

La llista cremallera d'ERC Reus

ERC ja va anunciar, des del primer moment, que la seva  llista electoral encapçalada per Noemí Llauradó seria cremallera. Després dels quatre noms que ja es coneixien, el cinquè serà el de Marina Berasategui segons ha informat Canal Reus TV i ha pogut corroborar TarragonaDigital. El partit manté el silenci habitual en qualsevol formació sobre aquestes qüestions. Fonts internes, però, afirmen que Berasategui ocuparà la cinquena plaça de la butlleta.

Berasategui es col·locarà, així, just darrere de Carles Prats, director general de Vermuts Miró. Per davant seu, la ja regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, i el primer fitxatge fet públic pel partit, Daniel Recasens, número dos de la cap de llista, Noemí Llauradó. Es preveu que durant els pròxims dies, ERC Reus doni a conèixer alguns noms més d'aquesta llista electoral.

A la dreta, Marina Berasategui durant un acte de Les Teixidores | Twitter @mberasateguic

 

El perfil de Marina Berasategui

Arquitecta de formació, Marina Berasategui imparteix classes al grau d'Arquitectura de la URV. A la mateixa Universitat Rovira i Virgili hi treballa com a tècnica responsable de projectes del servei de recursos materials. Es tracta del departament on es redacten i supervisen projectes urbanístics. Fora de l'àmbit professional, és membre de l'executiva d'ERC Reus i del col·lectiu feminista vinculat a l'agrupació local, Les Teixidores.

Basant-se en el seu currículum, Berasategui podria ser l'aposta d'ERC per encarregar-se de l'àrea d'Urbanisme, però també coneix el funcionament del món educatiu. Expresidenta de l'Associació de Mares i Pares de l'Escola La Vitxeta, és una de les persones que es va implicar en el projecte que la comunitat educativa del centre va presentar als pressupostos participatius de Reus.

"ALERTA: Accident múltiple a la T-11 a Reus" "L'acció de La Fira Centre Comercial de Reus per un planeta més sostenible"