ATENCIÓ

🔥2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell

Marta Llorens (CUP) haurà de declarar per un delicte «contra l'honor i la imatge» a Dani Rubio (Ara Reus)

La cupaire va acusar Rubio en roda de premsa de tenir «interessos personals i ocults» en el contracte de la brossa, afirmació que el regidor assegura que és falsa i li podria costar 15.000 euros a Llorens
Dani Rubio acompanyat de Jordi Cervera en la roda de premsa d'Ara Reus. | L.S.

 

«He hagut de demanar auxili a la justícia». Així de clar s'ha mostrat el regidor d'Ara Reus, Dani Rubio, en roda de premsa aquest dimarts 5 de març després d'explicar que la querella que va interposar a Marta Llorens (CUP Reus) per un delicte «contra l'honor i la imatge» ha tirat endavant als jutjats. En aquest sentit, Rubio ha explicat que el proper 11 d'abril la cupaire està citada al jutjat d'instrucció número 4 a les 12.30 hores per explicar el per què de les seves acusacions en roda de premsa el passat mes de desembre, en les quals va assegurar que el regidor de Medi Ambient tenia «interessos personals i ocults en l'empresa que fa el servei de recollida de residus al municipi, Fomento de Construcciones y Contratas (FCC). Prèviament, a dos quarts de deu del matí, serà Rubio qui passarà per la justícia per exposar els motius de la querella.

 

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

 

«Marta Llorens ja no té opció de tirar enrere la querella»

Dani Rubio ha explicat que es va veure obligat a presentar la querella després de les acusacions que Marta Llorens va fer en roda de premsa i, per tant, «de forma premeditada perquè es va preparar», en què assegurava que ell tenia interessos «personals i ocults» en el contracte del servei de la brossa. Segons Rubio, quan va interposar la querella al mes de desembre del 2018 va deixar la porta oberta perquè Llorens es disculpés, cosa que no va passar, i per tant dies després el regidor d'Ara Reus va presentar una ampliació d'aquesta querella la qual assegura que és «totalment falsa».

 

«Va atemptar contra la meva honorabilitat i la meva imatge» ha explicat Rubio, afegint que les afirmacions de la cupaire no van afectar-lo només a ell, sinó també al seu entorn i família els quals «coneixen la meva integritat». Com a prova, Marta Llorens va mostrar durant la roda de premsa del passat desembre una fotografia en què es veia Rubio en la signatura d'un conveni amb la Fundació Mas Carandell i l'empresa FCC, una pràctica que el regidor ha explicat que és «molt habitual en empreses del territori».

 

Rubio també ha etzibat a Llorens que «hauria de conèixer el cartipàs municipal a hores d'ara» ja que a més el contracte del servei de la brossa «no correspon a l'àrea de Medi Ambient, sinó a la de Via Pública», una mostra més per al regidor de la falsedat de les afirmacions de Llorens. Ara Dani Rubio ha explicat que Marta Llorens ja no té opció a tirar enrere la querella «encara que es disculpés», una denúncia que li podria costar a la regidora de la CUP de Reus 15.000 euros, i és que això és el que han demanat els advocats del partit Ara Reus.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!