En marxa la nova Associació de Voluntaris Esportius Reus

L'entitat, que s'ha presentat avui dimarts, neix amb l'objectiu de col·laborar desinteressadament en l’organització d’esdeveniments esportius al municipi
L'Associació de Voluntaris Esportius Reus amb el regidor d'Esports, Jordi Cervera | Ajuntament de Reus

 

 

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, s’ha trobat avui dimarts, 19 de febrer, amb els membres de la junta directiva de la nova Associació de Voluntaris Esportius Reus.

 

La junta de l’organisme, precisament, ha presentat al regidor reusenc la nova entitat, que té com a objectiu col·laborar de forma desinteressada en l’organització d’esdeveniments esportius a la ciutat i a la comarca del Baix Camp.

 

 

 

L'entitat, present al Campionat de Catalunya de Grups de Xou

La primera activitat en què ha participat activament l’Associació de Voluntaris Esportius Reus ha estat el Campionat de Catalunya de Grups Xou —una competència de patinatge artístic—, que es va celebrar durant el cap de setmana del 16 i 17 de febrer al Pavelló Olímpic Municipal.

 

 

La Copa del Rei i la Reina d'hoquei patins, pròxim esdeveniment

El següent certamen esportiu que rebrà el suport d'aquesta entitat reusenca és la Copa del Rei i la Copa de la Reina d’hoquei patins, que tindrà lloc a la capital del Baix Camp durant els pròxims dies.

 

 

«Molta sort i encerts»

Jordi Cervera, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, ha expressat la voluntat del govern municipal «de col·laborar amb la nova entitat», a la qual ha desitjat «molta sort i encerts en la seva tasca», i s’ha mostrat convençut que servirà per impulsar «encara més l’esport de la ciutat».

 

 

Et pot interessar: