Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mas Carandell amplia l'oferta d'Espais Activa a Reus

Els espais estan dirigits a tota la ciutadania reusenca com a eina de cerca de llocs de treball i formació laboral, en diversos centres cívics de la ciutat
Imatge d'arxiu del Mas Carandell. | Cedida.

 

Aquest dimecres 24 d'octubre, La Fundació Mas Carandell ha anunciat la creació de l'oferta d'Espais Activa, en els centres cívics Migjorn i Mas Abelló, de la capital del Baix Camp. D'aquesta manera, l'objectiu d'aquesta mesura passa per l'oferiment d'assessorament als habitants del municipi reusenc, a l'hora d'afrontar la seva inserció en el món laboral, així com servir d'eina d'ajuda per poder cercar feina. Aquesta acció ha estat realitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus.

 

Mas Carandell anuncia, d'aquesta forma, la voluntat d'apropar-se a la ciutadania reusenca, oferint aquest servei de manera diària als indrets esmentats, gràcies a la participació dels serveis d'Orientació i de Desenvolupament local del consistori de la capital del Baix Camp. Espai Activa ja s'oferia en tres centres cívics de la ciutat i amb aquesta ampliació, segons el regidor Dani Rubio, buscarà promoure aquests serveis entre la ciutadania.

 

Espai Activa s'amplia als centres cívic Migjorn i Mas Abelló

La Fundació Mas Carandell ha anunciat aquest matí la posada en marxa dels nous Espais Activa, un servei d'assessorament que ofereix l'entitat reusenca a la ciutadania de la localitat. Aquest servei s'ofereix per intentar arribar a totes aquelles persones de la població activa de la capital reusenca, que busquen feina. Per aquest motiu, l'ampliació de Mas Carandell respon a la necessitat de poder arribar a tota la població, oferint aquest servei de manera diària, mitjançant els centres cívics de la ciutat, que acullen els Espais Activa.

 

Mas Carandell oferia els Espais Activa a tres centres cívics: Carme, Ponent i al mateix Mas Carandell. Ara l'entitat reusenca, amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics de Reus, amplia al servei als centres cívics Migjorn i Mas Abelló, garantint la millor difusió d'aquest servei, i arribant de millor manera a tota la població activa de la capital del Baix Camp que es troba cercant un lloc de treball.

 

El regidor Daniel Rubio en una imatge d'arxiu. | ReusDiari.cat

 

El servei s'oferirà de manera diària i a disposició de qualsevol usuari

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, Dani Rubio ha explicat que «l'Espai Activa és sobretot un espai de consultes de feina, d'accés lliure i sense inscripció ni cost per a la persona usuària, en el que es posa a disposició de la ciutadania equipaments informàtics amb connexió a Internet per promoure la recerca telemàtica de treball i que a més compta amb l'assessorament de professionals de l'orientació laboral per afavorir l'autonomia creixent en aquesta cerca».

 

Horaris i Espais Activa:

- Espai Activa Centre Cívic Migjorn: dilluns de 13.00 h a 15.00 h

   

- Espai Activa Mas Carandell: dimarts de 13.00 h a 15.00 h

    

- Espai Activa Centre Cívic Carme: dimecres de 15.00 h a 17.00 h

    

- Espai Activa Centre Cívic Mas Abelló: dijous de 9.00 h a 11.00 h

  

- Espai Activa Centre Cívic Ponent: divendres de 13.00 h a 15.00 h

Comentaris