Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mas Pintat de Reus ofereix una nova oferta d'activitats en família

Les activitats que es porten a cap inclouen tallers i espais lúdics per a tota la família
Un dels tallers familiars que ofereix Mas Pintat | CEDIDA

 

Les famílies reusenques tenen una cita al Mas Pintat per fer tot tipus d'activitats conjuntes, amb l'objectiu principal de lligar afinitats familiars. Les activitats estan dividides segons les edats dels fills, a més enguany es presenten una nova programació on tant grans com petits gaudiran d'una estona en família.

 

Nova programació d'activats familiars

El Mas Pintat dóna suport a les famílies oferint una programació plena d'activitats que inclou tallers setmanals i activitats gratuïtes dels programes «Família i ciutat, educació compartida», «Avis i nets, compartint moments» i l'espai «Assessora't», de la mà de la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística. El passat dilluns 1 d'octubre, es van iniciar les activitats familiars al Mas Pintat de Reus, que com a novetat d'enguany amplien el període d'inscripcions a dos cops anuals, durant el mes d'octubre i al febrer, coincidint amb els quadrimestres d'octubre a gener i de febrer a juny.

 

 

Imatge de les instal·lacions de Mas Pintat. | ReusDiari.cat

 

Més activitats sensorials i musicals al Mas Pintat de Reus

Enguany des del Mas Pintat han volgut posar-hi èmfasi a les activitats relacionades amb la música i les sensacions pels més petits. D'altra banda, els infants més grans podran fer els seus primer passos per esdevenir els grans xefs de la casa amb tallers de cuina, així com perfeccionar l'anglès amb família.

 

A més, es continuarà amb el servei d'«Assessora't», on un professional de la psicologia, un de la dietètica i un del món del dret donarà suport a qui ho necessiti de manera gratuïta. Altres activitats que es duran a terme durant la nova temporada del Mas Pintat, seran la programació de tallers i xerrades dins del marc de «Família i ciutat, educació compartida» on tan grans i petits en podran assistir.

 

«Créixer en família»

Tanmateix, dins d'aquesta activitat es troba «Créixer en família», un programa de formació impulsat per la Generalitat de Catalunya, que proposa sis sessions adreçades a mares i pares amb fills i filles de 0 a 3 anys.

 

Un any més segueix la iniciativa «Avis i nets, compartint moments», on es proposen tallers de cuina, de treballs manuals, de reciclatge, de jocs tradicionals, de jardineria o sessions de bingo per tota la família.

 

Imatge de les instal·lacions de Mas Pintat. | Reusdiari.cat.

 

«Espai Nadó», «Espai Familiar»  i «Tallers Lúdics Familiars»

Mas Pintat distribueix la programació d'activitats familiars que ofereix segons el públic. L'«Espai Nadó», es durà a terme tots els dimecres a partir de les 10.30 hores i està adreçat a famílies amb nadons de fins a 1 any. A continuació posen a disposició l'«Espai Familiar», que es portarà a cap dilluns i /o dijous al matí per famílies amb infants d'1 a 5 anys. Finalment els «Tallers Lúdics Familiars», s'adreça a un públic tant de nadons com d'infants fins a 6 anys, a partir de les cinc de la tarda.

Comentaris