Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detinguts tres joves implicats en l'apunyalament d'un menor al parc Sant Jordi de Reus

ÚLTIMA HORA

Sis ferits lleus en un accident múltiple a Torredembarra

Mas Vilanova de Reus manté la lluita contra l'incivisme

La Guàrdia Urbana hi hauria aixecat, aquesta nit passada, almenys dues actes per tinença i consum de drogues
Furgoneta d'atestats de la Guàrdia Urbana de Reus al Mas Vilanova, aquesta nit passada   | Cedida

 

La Guàrdia Urbana de Reus hauria aixecat dues actes relacionades amb la tinença i el consum de drogues aquesta nit passada segons ha pogut saber TarragonaDigital. Ho ha fet a la zona de Mas Vilanova, a tocar del passeig Misericòrdia. Segons alguns veïns, és habitual que un grup de joves es reuneixi a la plaça de la Festa Major, una zona per a vianants i que queda força fosca. A l'estiu se solen registrar queixes per soroll i per 'botellón', i l'associació veïnal fa temps que reclama que s'arrangi la zona.

 

El Mas Vilanova, centre de la zona residencial, queda molt a prop de la plaça de la Festa Major. | Ajuntament de Reus

 

El president de l'entitat, Valentín Rodríguez, explica que la plaça queda en «una zona que està molt fosca i hi ha arbres, per tant, els quatre fanals que hi ha queden menjats, no es veuen; es presta perfectament a aquest tipus d'activitats». Amb tot, tant l'any passat com aquest han presentat projectes als pressupostos participatius per tal que s'arrangi la plaça i s'il·lumini millor. Una altra línia d'actuació que reclamen a l'Ajuntament és la presència policial.

 

Presència policial a Mas Vilanova

La Guàrdia Urbana, de fet, fa seguiment de l'activitat dels grups de joves que es troben a la plaça. Hi ha veïns que apunten que, aquest estiu «comparat amb altres anys, hem estat relativament tranquils». Amb tot mantenen la seva reivindicació per evitar que es repeteixin actituds i dinàmiques que s'havien produït anteriorment, amb sorolls fins a altes hores de la matinada.

 

Veïns de la zona expliquen que aquesta nit passada han vist la presència, també, d'un gos que bordava de nit i estava sol. La furgoneta d'atestats de la Guàrdia Urbana ha arribat a la zona abans de tres quarts de nou del vespre i ha identificat un grup de joves que estaria consumint drogues a la plaça de la Festa Major. S'haurien aixecat dues actes en matèria de drogues.

Comentaris