Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Detinguts tres joves implicats en l'apunyalament d'un menor al parc Sant Jordi de Reus

ÚLTIMA HORA

Sis ferits lleus en un accident múltiple a Torredembarra

Master Class a La Fira Centre Comercial amb la influencer Alba Galve

La jornada porta per nom ‘Maquilla el teu look’
La Fira Centre Comercial Reus | Miguel Cabrerizo

 

Arriba una jornada més del cicle Fashion Windows organitzat a La Fira Centre Comercial de Reus. Aquesta vegada de la mà d’Alba Galve, la influencer amb centenars de seguidors a les xarxes socials que durà a terme una master class que porta per nom ‘Maquilla el teu look’. La jornada tindrà lloc el dia 6 de setembre a les 12 del migdia i l’activitat està oberta a tot el públic.

 

Master class de maquillatge a La Fira

En aquesta ocasió es parlarà de maquillatge, en una master class que s’emmarca dins de les Fashion Windows i que protagonitzarà Alba Galve, coneguda a les xarxes socials com a @laflorinata. Durant la jornada es parlarà de les últimes tendències en productes de bellesa de l’estiu, de les tonalitats d’ombres i maquillatges i dels diferents looks que marcaran tendència aquesta nova temporada.

 

La popular influencer aprofitarà l’ocasió per compartir algunes opinions i consells així com per explicar algunes anècdotes d’ella amb el món de la moda.  Com en cada master class també es duran a terme diversos concursos que La Fira ofereix a les seves xarxes socials.  En acabar la master class, s’entregaran els premis als tres obsequiats amb els ‘outfits’ instal·lats a diferents punts de la Fira Centre Comercial.

 

Mireia Luque, l’altra influencer que ha passat per La Fira

A principis d’agost La Fira Centre Comercial va organitzar una altra master class en el marc de les Fashion Windows, aquest cop de la mà de la influencer Mireia Luque, on es va parlar de les noves tendències de moda de l’estiu. Mireia Luque, coneguda a les xarxes socials com @thesinglelist, també va compatir amb els assistents una sèrie de trucs i experiències en el món de la moda.

The Sunglelist és el blog creat i impulsat per aquesta influencer que parla de la vida dels solters i de com aprofitar aquesta època de la vida.

Comentaris